Închide meniul

Gigi Becali continuă "războiul" cu jucătorii băgați în șomaj tehnic. Comparație defăimătoare a patronului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2020, 16:50

Gigi Becali continuă "războiul" cu jucătorii băgați în șomaj tehnic. Comparație defăimătoare a patronului de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Gigi Becali, atac la cei șase jucători

Finanțatorul roș-albaștrilor îi taxează cu fiecare ocazie pe Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Adrian Popa și Alexandru Stan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, atac la adresa jucătorilor de pe "lista neagră"

Acuzat că a luat decizii discriminatorii, Becali nu își face griji. Este sigur că nu are cum să piardă dacă jucătorii își vor căuta dreptatea la Tribunal.

"Nu stau eu acum să fac psihologie cu fiecare jucător în parte. Am luat hotărârile pe care le-am luat, ce ştiu în mare că echipa este mulţumită. Şi dacă vreţi voi la modul general trebuie să ştie toată lumea că fiecare îşi apără famila şi vaporul lui.

Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu. Şi de pe vaporul meu, corabia, am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc. Şi am mai aruncat şi nu ştiu ce lucruri, care nu mai erau utile ca să salvez corabia, da?

Cui nu îi convine să se ducă la lege, să reclame şi cu asta basta! Nu am dat în cap, nu am abuzat de nimeni! Am aplicat nişte regulmanete pe care statul mi le-a permis să le aplic", a declarat Gigi Becali pentru Telekomsport.

Reclamă

Cei șase jucători de la FCSB au primit câte 2340 de lei pe timpul stării de urgență. Pot ajunge chiar și la TAS.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și