Închide meniul

Gigi Becali continuă războiul cu un jucător de la FCSB. ”Nu mă mai interesează, să fie sănătos”

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 14:50

Gigi Becali continuă războiul cu un jucător de la FCSB. ”Nu mă mai interesează, să fie sănătos”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali continuă războiul cu un jucător de la FCSB. ”Nu mă mai interesează, să fie sănătos”

  • Becali, în conflict cu un jucător
  • Patronul FCSB l-a trimis în șomaj tehnic
  • Becali susține că o echipă va oferi 15 milioane de euro pentru Man

Becali l-a trimis în șomaj tehnic pe Gnohere, iar francezul a reacționat cu un mesaj dur pe Instagram, atunci când l-a acuzat pe omul de afaceri că are Alzheimer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Nu mă mai interesează!”

Gigi Becali așteaptă ca Harlem Gnohere să plece de la echipă în vară, asta deși mai are contract până în 2021.

”Nu mă interesează Gnohere, ce problemă e cu Gnohere. E problema lui, să fie sănătos. Mai are un an de contract. Ce pot să fac dacă mai are un an de contract? Pe mine mă interesează ăștia ai mei, copiii mei.

Reclamă

Copiii ăia au până în 22-23 de ani, ăia mă interesează pe mine. În rest, ceilalți pe care nu mai pot să iau bani, să fie sănătoși”, a spus Becali la PRO X.

Gnohere este cotat la 1.3 milioane de euro de Transfermarkt. El a marcat 6 goluri în 18 meciuri în acest sezon pentru vicecampioana României.

Reclamă

Gigi Becali susține că o echipă va oferi 15 milioane de euro pentru Man

Becali susține că o echipă din Italia e pregătită să ofere 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Dacă se va face afacerea, Man va deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1.

"Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane în 3 rate. Prima rată de 8. Iar eu le-am zis să trimită oferta.

Nu are rost sa comentăm bârfe. Comentăm când o să vină la club. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din Capitală, e pe aproape. Se poate compara cu Capitala", a mai declarat Becali la PRO X.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu o lună, Gigi Becali refuza o ofertă de 7 milioane de euro pentru Man, venită de la Feyenoord. Atunci, finanțatorul roș-albaștrilor cerea 10 milioane de euro pentru jucătorul de 21 de ani cumpărat de la UTA.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul