Închide meniul

Gigi Becali, contrazis de primarul din Clinceni: "Mă acuză că n-a câștigat meciul? Hai să spunem adevărul!" De ce ilfovenii nu mai trebuie să-i dea niciun ban patronului FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2021, 15:56 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:40

Gigi Becali, contrazis de primarul din Clinceni: "Mă acuză că n-a câștigat meciul? Hai să spunem adevărul!" De ce ilfovenii nu mai trebuie să-i dea niciun ban patronului FCSB

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gigi Becali a primit o nouă replică după acuzaţiile făcute la adresa Academicii Clinceni

După replica lui Ilie Poenaru, Gigi Becali a fost "taxat" din nou. Iritat în urma declaraţiilor făcute de patronul roş-albaştrilor, primarul din Clinceni a explicat ce legătură are, de fapt, Academica Clinceni cu FCSB. De asemenea, Adrian Budeanu a precizat că formaţia ilfoveană nu mai are nicio legătură cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă acuză de ce, că n-a câștigat meciul? Și e problema mea, a noastră? Haideți că dacă a deschis acest subiect, atunci trebuie să le spunem oamenilor exact cum au stat lucrurile. În felul următor: în 2018 am făcut o asociație cu FCSB. Am fost chemat la palat, la domnul Becali, într-un alt context, și acolo mi-a venit o idee, pe care le-am pus-o pe masă. Era de față și Mihai Stoica.

Să ne cedeze nouă jucătorii tineri, de perspectivă, să aibă un fel de satelit la liga secundă. Atunci, Mihai Stoica ne-a zis că nu prea au jucători, că abia demaraseră proiectul cu Academia. Până la urmă, ne-au trimis 9 jucători, printre care Robert Ion, Horșia, Nicola, Cristi Dumitru.

Adrian Budeanu: "Am fost chemat la palat, la domnul Becali, și acolo mi-a venit o idee, pe care le-am pus-o pe masă"

Am stabilit, de comun acord, că facem jumătate-jumătate cheltuielile, iar pentru cei 9 ei achitau în jur de 15.000 de euro lunar, cu tot cu taxe și impozite. Noi aveam 2 membri asociați, ei doi membri asociați, pe Ionuț Luțu și încă o persoană

Și am promovat, deși nimeni nu se gândea că putem reuși așa ceva. În acel moment, nu mai puteam continua în acea formă și cei de la FCSB au fost nevoiți să se retragă din asociație. Am făcut un calcul și suma cheltuită de FCSB a fost undeva la peste 300.000 de euro și se punea problema să le dăm banii înapoi, doar că în acel moment eu le-am spus celor din club că o donație nu poate fi restituită, sub o formă legală, că n-avem cum. Ulterior, m-am întâlnit și cu avocatul FCSB, Dan Idita, iar reacția lui a fost exact aceeași: nu poate fi restituită o donație fiindcă de-asta se numește donație", a declarat Adrian Budeanu pentru GSP.ro.

Reclamă

De ce Academica Clinceni nu mai are datorie de 400.000 de euro la Gigi Becali

"Academica e echipa mea. Să-mi dea banii, cei 400.000 de euro!", a răbufnit Becali. Adrian Budeanu a venit imediat cu o replică. Primarul i-a amintit patronului FCSB de cazul Şut, în urma căruia ilfovenii s-ar fi achitat de "datorie".

"Stați puțin, că mai e ceva de spus. Când FCSB a ieșit din asociație, Gigi Becali l-a luat pe Șut. A zis că e echipa lui, că el a creat-o și că o să ia ce jucător vrea. Și l-a luat pe Șut, cumva, da (n.r. în contul acelei sume)", a mai spus primarul din Clinceni, potrivit sursei citate.

EXCLUSIV | Gigi Becali tună și fulgeră după FCSB – Clinceni 2-2: ”Au luat primă împotriva mea!” Suma pe care ar fi jucat ilfovenii

Gigi Becali i-a acuzat pe ilfoveni de faptul că și-au dat viața pe teren, lucru pe care nu l-au făcut cu cei de la Cluj: ”Dacă cu CFR te plimbi pe teren și împotriva mea îți dai viața, nu e normal asta. Nu-i nimic, eu vreau să fiu drept. Numai că cer moralitate, să se joace la fel și cu dușmanii mei”, a tunat Becali la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali susține că ilfovenii au fost motivați suplimentar de rivalii la titlu. Finanțatorul de la FCSB spune că ilfovenii au avut 30.000 de euro primă, toată echipa.

”Păi dacă ei au luat primă împotriva mea? Așa am auzit, că 30.000 le-a dat și la primul, și acum. 30.000 meci egal sau victorie. 30.000 de euro la toată echipa și s-au bucurat. Foarte bine că s-au bucurat”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, "taxat" din nou
  • Primarul din Clinceni a luat atitudine

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și