Închide meniul

Gigi Becali, criticat de un fost selecționer al României. ”Mereu au fost atacuri din partea lui”

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 8:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali, criticat de un fost selecționer al României. ”Mereu au fost atacuri din partea lui”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, criticat de un fost selecționer al României. ”Mereu au fost atacuri din partea lui”

  • Becali, criticat de un fost selecționer
  • Patronul FCSB făcea presiuni pentru selecția jucătorilor
  • Liga 1 se reia din 12 iunie

Contra susține că Becali făcea presiuni imense pentru ca fotbaliștii de la FCSB să joace la națională. El a fost deranjat de aceste declarații, dar spune că a fost influențat vreodată de acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: ”Mereu au fost atacuri din partea lui Gigi Becali”

”Mereu au existat atacuri din partea patronului de la FCSB, dar e clar că fiecare patron din Liga 1 își dorea cât mai muți jucători la echipa națională, pentru a le crește valoarea. Fiecare își apără interesul. Pot să înțeleg anumite lucruri, dar nu pot să înțeleg anumie răutăți care au existat din partea anumitor oameni din fotbal. Nu am primit telefoane. Cine mă cunoaște știe că nu accept așa ceva”, a spus Contra, pentru GSP.

Totodată, Contra a vorbit și despre relația sa cu Ionuț Radu, portarul naționalei U-21 care a fost promovat la seniori.Cosmin Contra l-a convocat de şase ori în preliminariile pentru Euro 2020, însă nu l-a titularizat nici măcar în meciurile cu adversarii mai slab cotaţi, precum Malta sau Insulele Feroe. La ultimele două partide din mandatul lui Contra, cu Suedia (0-2) şi Spania (0-5), Radu nu a mai prins lotul, din cauza unui conflict cu fostul selecţioner.

Reclamă

"Ionuţ Radu cred că poate să fie viitorul echipei naţionale, aşa că mai bine nu vorbesc. Cred că mai mult spre binele lui ar fi ca lucrurile să rămână cum au fost. Sper că această chestie să fie o învăţătură de minte mai ales pentru el", a declarat Contra pentru sursa citată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat
Liga 1 • 30 oct., 20:13
Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României: „Sunt dinozaur!”
Cornel Râpă, surprins de convocarea la naţionala României
Echipa naţională • 28 oct., 14:01
Cornel Râpă, surprins de convocarea la naţionala României după 12 ani: „Se pare că mi-au urmărit evoluţiile”
România - Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot
Echipa naţională • 15 oct., 8:47
România – Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot pentru meciul de pe Arena Naţională din cauza unor probleme medicale
Edi Iordănescu ar fi dispus să revină la FCSB
Echipa naţională • 29 sept., 22:46
Mihai Stoica, ironie incredibilă la adresa lui Edi Iordănescu din cauza lui Florinel Coman: „Poate s-a referit la diurnă!”
Echipa naţională • 14 sept., 20:51
Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu pentru a reveni la naţională, deşi joacă în Liga 2: „Nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin!”