Închide meniul

Gigi Becali, cucerit de Octavian Popescu. „Fără 100 de milioane de euro nu-l dau!” Patronul lui FCSB visează la grupele UEFA Champions League. „Batem pe oricine!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2022, 23:23

Gigi Becali, cucerit de Octavian Popescu. „Fără 100 de milioane de euro nu-l dau! Patronul lui FCSB visează la grupele UEFA Champions League. „Batem pe oricine!

Gigi Becali a explicat de ce nu sărbătoreşte Valentine's Day

Hepta

  • Gigi Becali, cucerit de Octavian Popescu
  • Patronul lui FCSB visează la grupele UEFA Champions League

Gigi Becali, cu Octavian Popescu în echipă, pariază toți banii că merge cu FCSB în grupele UEFA Champions League. Latifundiarul din Pipera crede că roș-albaștrii pot învinge orice echipă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, cucerit de Octavian Popescu

Dacă vreau bani, trebuie să iau campionatul. Noi dacă luăm campionatul, ne calificăm în Champions League. Avem o echipă care poate bate pe oricine, o să vedeți. Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane. E posibil să mi-l fure unul cu 30-40 de milioane, acum. Dacă dă 30 de milioane acum, îl fură. Dacă îmi dă 30 acum, îl dau. Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 de milioane nu-l dau. Echipa fără el are niște probleme. Este un jucător exponențial, de echipă mare. El a devenit mai important decât Tănase”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

În derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-3, Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților. Jucătorul de 19 ani, aflat în flancul stâng, la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, a trimis o diagonală care s-a oprit în vinclu. Cu toate eforturile, Otto Hindrich n-a mai putut interveni.

Reclamă

A fost al cincilea gol din acest sezon de Liga 1 reușit de Octavian Popescu. El are în cont și două assist-uri. Cota puștiului de 19 ani a ajuns deja la 1,9 milioane de euro.

Citește și:

FCSB – CFR Cluj 3-3

FCSB a trăit periculos începutul partidei cu CFR Cluj. Debeljuh l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap plasată aproape lângă bară, dintre doi fundași roș-albaștri. FCSB a replicat cu bijuteria lui Octavian Popescu.

Reclamă

Elanul roș-albaștrilor s-a tăiat imediat, iar CFR Cluj a întors scorul până la pauză. În minutul 36, Ciprian Deac a executat perfect o lovitură liberă și Debeljuh a reușit să trimită mingea în poartă surprinzător, cu spatele. Croatul de 25 de ani nu s-a oprit și a făcut-o K.O. pe FCSB. Ciprian Deac a profitat de modul defectuos în care s-a apărat Miron și a scăpat singur cu Vlad. Portarul lui Toni Petrea a încercat să intervină, dar mingea a ajuns la Debeljuh, care a punctat cu ușurință.

Toni Petrea, nervos pe elevii săi, a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză. I-a scos din teren pe Ovidiu Popescu, Denis Haruț și Claudiu Keșeru, iar în locul lor au intrat Valentin Gheorghe, Paulo Vinicius și Andrei Dumiter. Interesant e că, după aceste schimbări, roș-albaștrii au schimbat sistemul de joc și au trecut la o apărare cu trei fundași, față de patru în prima repriză.

Schimbările lui Petrea au dat roade, iar FCSB a reușit egalarea în minutul 71, prin Valentin Gheorghe. La serviciu s-a aflat Florinel Coman, care i-a centrat excelent jucătorului transferat de la Astra la începutul sezonului. N-a durat însă mult și CFR Cluj a revenit din nou în avantaj. Alex Chipciu a înscris la un corner cu un șut violent după ce apărarea lui FCSB s-a chinuit să respingă o minge.

Reclamă 4 / 0/3

N-a fost însă ultimul eveniment al partidei. La ultima fază a meciului, Iulian Cristea a reluat în poartă o centrare a lui Valentin Gheorghe. S-a terminat astfel 3-3, iar distanța de 10 puncte dintre cele două echipe se menține în continuare.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!