Închide meniul

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB: „Nu făcea Gâlcă nimic, dădeam telefon din puşcărie! Şi Dică se consultă cu mine!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 octombrie 2022, 15:00

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB: „Nu făcea Gâlcă nimic, dădeam telefon din puşcărie! Şi Dică se consultă cu mine!

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali, anunţ după plecarea lui Nicolae Dică / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB
  • Ce a dezvăluit latifundiarul din Pipera

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că el ia toate deciziile la echipă, indiferent de antrenor. Chiar şi în era Costel Gâlcă, care a adus ultimul titlu la echipă, tot latifundiarul din Pipera avea ultimul cuvânt de spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat că Nicolae Dică a luat, de fapt, decizia de a lăsa acasă titularii la deplasarea din Danemarca. În tur, FCSB a avut mai mulţi titulari, dar a fost din nou umilită.

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB

„Nu făcea mă Gâlcă nimic, dădeam telefon din puşcărie şi făceam toate schimbările eu. O dată nu am dat telefon şi ne-am descalificat. La Iaşi stabilisem ceva, şi doi jucători nu i-a băgat. Atunci a plecat. Nu era mare lucru să spună… eu nu impun. Crezi că Dică nu joacă cu jucătorii pe care vrea el? Se consultă cu mine. Niciodată nu îi impun să joace cu ce vreau eu.

Reclamă

Nici nu am cerut argumente. Dacă a vrut să joace cu un jucător: ‘Bine, tată’. Dică a zis că vrea să odihnească jucătorii. Da, în Danemarca a fost decizia lui Dică. Părerea mea a fost că face bine. Acum mi-a spus că nu are fundaşii centrali şi mi-a zis că joacă cu Bouhenna şi cu ăla (n.r Haruţ). Niciodată nu i-am spus să îl bage pe unul.

Normal că e responsabil Dică. Ce, am făcut echipa eu? El e responsabil. Dică e responsabil pentru că nu fac eu schimbările. El le face! El face echipa. Bine, ne consultăm”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă e şomer de lux şi aşteaptă oferte din Liga 1

Costel Gâlcă (50 de ani) e şomer de lux şi e gata de o nouă provocare. Ultima dată a stat pe banca lui Al-Hazem şi n-a mai antrenat în România de când a făcut tripla cu FCSB, acum 7 ani. Acesta aşteaptă oferte şi din Liga 1 şi aşteaptă să fie tentat cu un proiect pe măsură.

„Eu aş discuta cu oricine, nu e nici o problemă, orice echipa!„, a dezvăluit antrenorul român în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mititelu vrea sa prindă play-off-ul cu FC U Craiova 1948 şi caută un antrenor-campion. „Nu cred că vine un antrenor şi în 2 luni de zile face campioană o echipă„, a mai spus Gâlcă.

Reclamă 4 / 0/3

Gâlcă a avut oferte din România. A fost căutat de Sepsi şi de campioana CFR, în trecut! Acum, Gâlcă nu stă la pândă să-i ia locul lui Dan Petrescu. „E greu să plece Dan Petrescu. O să plece când vrea el! Eu, sincer, tot pe CFR Cluj o văd campioană„, anunţă Gâlcă.

Pe FCSB, Galcă n-o vede bine în lupta pentru play-off! Roş-albaştrii sunt pe locul 12 în Liga 1.

(Reporter: Ar fi surprinzător ca FCSB-ul să nu prindă play-off-ul, sau nu se pune problema?) Surpinzător din punct de vedere economic, da. S-a investit foarte mult şi într-adevăr ar fi surpinzător, dar la maniera cum a început campionatul, este din ce în ce mai greu„, a declarat Costel Gâlcă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF