Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali dă lovitura pe piața transferurilor! „Pleacă și ăsta, sigur!” „Oracolul din Bălcești” anunță o nouă mutare la FCSB

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2021, 8:22

Reclamă
Gigi Becali dă lovitura pe piața transferurilor! „Pleacă și ăsta, sigur! „Oracolul din Bălcești anunță o nouă mutare la FCSB

Gigi Becali i-a interzis lui Florin Tănase să joace în returul cu Saburtalo

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali dă lovitura în această vară. După ce a anunțat plecarea lui Cicâldău, „Oracolul din Bălcești” mai face o previziune. Dumitru Dragomir e convins că finanțatorul FCSB va da un tun financiar prin vânzarea lui Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Va pleca și ăsta. Până la 1 septembrie pleacă și Tănase. Sigur!”, a anunțat Dumitru Dragomir la AntenaSport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Gigi Becali dă lovitura cu Florin Tănase

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Aceasta este și suma pe care o vrea Becali în schimbul căpitanului său. Golgheter în sezonul trecut, cu 24 de reușite, Tănase a marcat în meciul cu Craiova, scor 4-1, primul său gol din actuala stagiune.

Evoluțiile lui Tănase au făcut ca echipe importante să se intereseze de „decarul” FCSB. Belgia, Franța, Turcia, Italia, SUA, China, Emirate, Qatar sau Arabia Saudită sunt doar câteva țări în care este dorit căpitanul FCSB.

”Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport, după ce a apărut interesul celor de la Anderlecht pentru căpitanul FCSB.

Reclamă

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB

La rândul său, Tănase consideră că a venit momentul să plece de la FCSB. Acesta ar prefera să ajungă într-un campionat puternic din Europa.

”Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a anunțat Tănase pentru Pro X, acum câteva zile.

Până una alta, Tănase va merge, în această săptămână, cu FCSB la Erevan. Echipa lui Becali va juca acolo returul cu Karagandy, din Conference League. În primul joc, roș-albastrii s-au impus la limită cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și