Închide meniul

Gigi Becali, discurs dur despre Victor Piţurcă: „Nu înţeleg de ce e împotriva mea! I-am făcut numai bine!”

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 9:58

Reclamă
Gigi Becali, discurs dur despre Victor Piţurcă: „Nu înţeleg de ce e împotriva mea! I-am făcut numai bine!

Gigi Becali, reacţie vehementă după ce Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a avut un discurs dur despre Victor Piţurcă. Patronul de la FCSB s-a declarat surprins de ultimele declaraţii ale fostului selecţioner, care este susţinător al celor de la CSA Steaua. Latifundiarul din Pipera a enumerat câteva momente în care l-a ajutat pe „Piţi”, mărturisind că niciodată nu i-a făcut rău acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua, Victor Piţurcă este de partea „militarilor”, declarând recent faptul că este dispus chiar să aducă investitori la formaţia din Ghencea.

Gigi Becali, discurs dur despre Victor Piţurcă

Gigi Becali a dezvăluit că nu îl înţelege pe Victor Piţurcă. Acesta a mărturisit că întotdeauna l-a ajutat pe fostul selecţioner, oferindu-i cadou un teren în valoare de 1,5 milioane de euro, pe care „Piţi” are casa în prezent.

De asemenea, Becali a mai mărturisit că l-a ajutat pe Victor Piţurcă şi în perioada pandemiei, atunci când fostul selecţioner a fost afectat de virusul Covid-19.

Eu nu o spun cu răutate, ci chiar cu prietenie. Nu vreau să mă cert cu Pițurcă, că am fost prieteni. Dar nu-l înțeleg. Pe Pițurcă nu îl înțeleg. I-am făcut numai bine. Niciodată nu i-am făcut rău.

Reclamă

Eram la închisoare și mi-a zis «Băi Gigi, te rog eu, lasă-i pe Szukala și pe Sânmărtean pe 500.000 de euro. Fă asta pentru mine. Răspund eu pentru bani». El a răspuns, dar am luat banii la TAS.

După aceea, era bolnav de COVID. Am trimis asistenta să-i facă perfuzii de la mine de la clinică. După aia îi zicea lui Borcea: «Bă, dar ce băiat bun e Gigi».

Nu înțeleg… Un om să-ți facă numai bine… Ai casă pe un teren primit cadou de la mine, care valorează 1,5 milioane de euro. Când intri în curte, intri pe un teren făcut cadou de la Gigi. Să-ți facă un om numai bine și tu doar rău… Nu înțeleg. E o chestie de rușine.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă ai ceva împotriva lui, trebuie să ai rușine. «Bă, omul ăsta mi-a făcut numai bine. Cum să mă gândesc la rău?».

Eu nu am vorbit niciodată de rău de el. I-am făcut numai bine. Și el doar rău, rău, rău. Nu vreau să mă cert cu el, dar nu înțeleg. Cum să faci așa ceva? Doamne ferește! Eu l-am lăudat mereu, am vorbit doar de bine de el. Ca antrenor, Pițurcă e specialist. E deștept, îi merge mintea. Eu ii zic doar de bine, el doar împotriva mea. Nu vreau să mă cert cu el, să facă ce vrea el.

Nu îmi e frică mie de ce vrea să facă Pițurcă. Care milionari? Cine vine la CSA Steaua trebuie să dea 3,6 milioane de euro pe marcă. Dacă o s-o mai aibă, că poate o anulez eu. La ce să vină milionarii la CSA Steaua? Trebuie unul care să bage 50 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că vrea să aducă investitori la clubul roș-albastru, însă singura condiție este ca oficialii actuali ai clubului să își dorească și ei acest fapt.

„Piți” a subliniat că nu este dispus să investească la echipă, deoarece nu are această disponibilitate financiară, însă vrea să aducă alți investitori în Ghencea. Singura întrebare pe care și-o pune fostul selecționer este dacă se dorește acest lucru, și din partea oficialilor clubului Armatei.

În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și