Închide meniul

Gigi Becali face revoluţie la FCSB, după ce a pierdut din nou titlul. Trei transferuri stelare pregătite: „Am dat ok-ul pentru doi!” I-a decis soarta lui Toni Petrea şi ce i-a reproşat lui MM Stoica

Publicat: 19 mai 2021, 0:13 / Actualizat: 19 mai 2021, 2:42

Gigi Becali face revoluţie la FCSB, după ce a pierdut din nou titlul. Trei transferuri stelare pregătite: „Am dat ok-ul pentru doi! I-a decis soarta lui Toni Petrea şi ce i-a reproşat lui MM Stoica

Hepta

Gigi Becali nu mai vrea să piardă titlul şi sezonul viitor

  • Gigi Becali a anunţat primii doi jucători care vin la FCSB
  • Ce a spus de viitorul lui Toni Petrea

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB pentru ca la anul să nu mai rateze titlul. Gigi Becali a dezvăluit şi primii doi jucători pe care îi vrea la FCSB. Este vorba de Alexandru Creţu, cel care a fost surprins în timp ce petrecea pe manele, şi de Florin Ştefan, cel care a plecat săptămâna trecută de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţat două transferuri la FCSB. Cine sunt cei doi jucători pe care i-a acceptat

Am dat ok-ul şi pentru Creţu şi pentru Florin Ştefan. Mi-am dat acordul şi pentru un jucător de la Botoşani. O să luăm vreo 4-5 jucători. O să vedem dacă putem să îi luăm. Nu mai vreau să îl luăm pe Chindriş. Nu poţi să iei campionatul doar cu copii. Îmi trebuie câţiva jucători. Eu am dorinţă să iau titlul. Acum că am 10 milioane de euro, o să cumpăr şi eu 2-3 jucători de 27 de ani”, a spus Gigi Becali la Digisport, după ce CFR Cluj a câştigat titlul.

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Toni Petrea: rămâne la FCSB

Gigi Becali a anunţat şi ce decizie a luat în cazul lui Toni Petrea, antrenorul care a ratat obiectivul impus la începutul sezonului: câştigarea campionatului. Surprinzător, patronul FCSB nu îi impută antrenorului ratarea titlului de către FCSB pentru al 6-lea sezon consecutiv.

Reclamă

Toni Petrea rămâne. Dacă e responsabilitatea mea, cum să-l dau afară pe om!”,  a spus Gigi Becali, care şi-a argumentat decizia de a păstra un antrenor neconflictual cum este actualul tehnician: „Niciodată, în viaţa mea, la trăsura mea, hăţurile nu le ţine decât eu!”

Gigi Becali nu se mai consultă nici când vine vorba de transferuri

Gigi Becali spune că va decide de unul singur politica de transferuri. Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB, după ce echipa sa a ratat din nou titlul.

Reclamă

Dacă făceam ce știam eu, Andrei Burcă era la mine. Dacă făceam ce știam, Ciprian Deac era la mine. Dar m-am consultat cu cineva și am văzut ce înseamnă asta. Nu mă mai consult cu MM și antrenorii. M-am consultat și l-am luat pe Golofca, nu mai vreau„, a mai spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat