Închide meniul

Gigi Becali, după plecarea lui Gnohere: "Am scăpat!" Nici sponsorii nu-l mai voiau!

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 18:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Gigi Becali, după plecarea lui Gnohere: "Am scăpat!" Nici sponsorii nu-l mai voiau!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali nu-l mai voia pe Gnohere la echipă

Bizonul a avut cifre excelente în perioada petrecută la FCSB, iar Becali chiar îşi făcea planuri să încaseze sume importante în schimbul său. În ultima perioadă, patronul roş-albaştrilor a avut mai multe conflicte de la distanţă cu Gnohere. Plecarea francezului l-a făcut să exulte.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am scăpat! Cea mai mare problemă era că mai aveam să-i dau nu ştiu câţi bani, aproape 70.000, acum, în iunie.  

Nu că n-ar fi un fotbalist bun, dar acum venea cu câteva kile în plus, până îşi revenea mai dura câteva luni de zile. Acum îl am pe Petre (n.r Adrian Petre). Eu vreau să scot bani din fotbal şi trebuie să scot repede, că altfel intru în faliment", a spus Gigi Becali la Digi Sport.  

Nici sponsorii nu-l mai voiau pe Gnohere

Gigi Becali a mai dezvăluit un amănunt interesant. Chiar înainte să semeneze rezilierea contractului cu Gnohere a purtat o discuţie legată de francez.  

"Vorbeam cu un sponsor, care ne dă aproape un milion pe an şi a vrut să prelungească. Eu i-am zis că prelungesc, dar am şi eu o problemă că suntem în criză. El a zis că vrea să prelungească că mă iubeşte pe mine, iubeşte Steaua (n.r. FCSB). 

Reclamă
Reclamă 4

Mi-a zis: 'Am şi eu o rugăminte, dau şi eu 100.000 ca să îl dai pe Gnohere'. Şi eu am zis: 'Bine, bă!', dar eu semnasem despărţirea de Gnohere, cu o oră înainte. Nu pot să spun ce sponsor e. Nu i-am mai luat banii, era la glumă, omul glumea", a mai spus Becali pentru sursa citată. 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și