Închide meniul

Gigi Becali e pregătit să facă pace cu CSA Steaua! Anunţul făcut de patronul de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 11:40 / Actualizat: 2 iunie 2023, 12:17

Gigi Becali e pregătit să facă pace cu CSA Steaua! Anunţul făcut de patronul de la FCSB

Gigi Becali e pregătit să facă pace cu CSA Steaua

Gigi Becali şi Florin Talpan, într-un colaj / Hepta

  • CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1
  • Gigi Becali vrea să facă pace cu Armata

Gigi Becali e pregătit să facă pace cu CSA Steaua! Finanţatorul de la FCSB vrea să aducă echipa pe noul Ghencea şi le propune celor din Armată să renunţe la echipa din Liga 2, care nu va avea drept de promovare în Liga 1 nici în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ei, Armata, nu pot rămâne! Nu înțelegi că e unitate militară?! Singura lor ieșire ca să fie iertați de cheltuielile pe care le-au făcut, să vină să zică: ‘Băi, Becali, hai să o dăm la pace! Să scăpăm de belele pe care le-am făcut și cheltuielile de până acum’, și să îi lase în pace procurorii care mai sunt steliști.

Gigi Becali e pregătit să facă pace cu CSA Steaua

Ce înseamnă pentru mine pacea? N-am nevoie! Ce, nu e a mea? Aia o câștig oricând. Pacea pentru mine înseamnă: ‘Hai, mă, uite, să vedem, să ne înțelegem, să desființați echipa aia, să vii să joci pe Ghencea, că ești FCSB Steaua. Ține și marca pe care o vrei tu, că tot Steaua este și n-ai ce face cu ea, să revină lucrurile la normal’.

Reclamă

Acuma trebuie să se ducă ăștia de la Curtea de Conturi: Bă, dacă ea costă atâta, tu ai folosit-o 7-8 ani, unde sunt alea 21 de milioane?! Păi de ce nu ai 21 de milioane în cont și ai minus 10 milioane cheltuiți?!”, a spus Becali.

Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului

Propunerea lui Gigi Becali vine în contextul în care Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului. Asta înseamnă că CSA Steaua nu va avea drept de promovare nici în stagiunea viitoare, având actuala organizare.

Reclamă

”Am solicitat Biroului Permanent al Senatului retragerea propunerii legislative pentru modificarea art. 31 din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, înregistrată cu numărul L309/2023 pe care am inițiat-o, în luna aprilie, alături de colegii mei Radu Mihai Popa și Bogdan Constantin Matei. Am luat această decizie în urma celor două avize negative primite din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic și Social.

Cele două avize, cu caracter consultativ, nu răspund esenței propunerii noastre legislative, dar din respect pentru democrație le acceptăm.

Vasile Dîncu a explicat decizia de a retrage proiectul de modificare a Legii Sportului

În spiritul respectului pentru adevăr suntem datori să facem o mențiune: a invoca argumentul conform căruia promovarea sportului poate constitui un obiectiv de interes comun doar în sensul art. 107 alin. (3) lit. (c) din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene (TFUE), dar și faptul că un club profesionist este o întreprindere comercială și face obiectul dreptului UE în domeniul concurenței, este neavenită în situația noastră deoarece, în acest moment, cluburile de fotbal sunt cluburi profesioniste, cu sportivi profesioniști, care sunt plătiți din fonduri publice sau având finanțare mixtă.

Reclamă 4 / 0/3

Sper ca oamenii care au insistat ani de zile că echipa nu poate promova din cauză că trebuie modificată legea sporturilor, dar în tot acest timp ei nu au încercat să facă nimic pentru modificarea actului normativ, înțeleg acum că singura modalitate de a realiza visul suporterilor și al sportivilor este de a acționa acum. În caz contrar, vor trebui să explice de ce vor să mențină un patronat absurd asupra unui club de fotbal important al României, în condițiile în care prin organizarea actuală se blochează realizarea meritului sportiv”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”