Închide meniul

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Darius Olaru. Interes de ultima oră pentru mijlocaşul de la FCSB. „Nu laşi mai jos?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2021, 12:27

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Darius Olaru. Interes de ultima oră pentru mijlocaşul de la FCSB. „Nu laşi mai jos?

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Darius Olaru

Becali a anunţat că este interes pentru jucătorul care are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Finanţatorul vicecampioanei României i-a stabilit un preţ extrem de ridicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Darius Olaru

Autor a şapte goluri şi a două pase decisive în sezonul trecut, Olaru are motive să spere că va prinde transferul carierei.

Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare„, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Darius Olaru îşi doreşte să joace în La Liga

Fotbalistul FCSB a avut prestaţii remarcabile în ultima ediţie din Liga 1. Întrebat despre următorul pas în carieră, Olaru a dezvăluit că îşi doreşte să joace împotriva lui Messi, Benzema şi Luis Suarez.

Nu știu dacă mi s-ar potrivit atât de bine campionatul Angliei, dar nu aș spune niciodată nu unui eventual transfer acolo, dar îmi place mai mult Spania„, a declarat fotbalistul, potrivit FRF.ro.

Reclamă

Darius Olaru a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României. A fost titularizat de Mirel Rădoi în partida de verificare cu Georgia, de pe stadionul Ilie Oană. Jucătorul de la FCSB a fost doar rezervă în amicalul de lux cu Anglia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și