Închide meniul

Gigi Becali „face curăţenie” la FCSB! Vrea să dea afară o vedetă a echipei: „Îi dau banii şi gata”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 16:44

Gigi Becali „face curăţenie la FCSB! Vrea să dea afară o vedetă a echipei: „Îi dau banii şi gata

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali vrea să rupă contractul cu Constantin Budescu cât mai rapid. I-a dat deja un ultimatum mijlocaşului, deşi se laudă cu o relaţie de prietenie cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Budescu

Constantin Budescu nu a rezistat prea mult la FCSB. A venit în septembrie, liber de contract, după despărțirea de echipa saudită Damac. A reușit un gol în șapte meciuri, dar nu a fost de ajuns pentru Gigi Becali. Patronul e nemulţumit de artificiile tehnice ale jucătorului său. Mai mult, deși contractul lui Constantin Budescu ar expira în vara anului 2023, Gigi Becali susține că mijlocașul ofensiv mai are doar patru luni de contract.

„Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep… Este prietenul meu. Am avut o relație bună cu el. Asta nu înseamnă că vii la FCSB… atunci, să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere! Bă, nu-i o problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta”, a spus Gigi Becali.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Edi Iordănescu și-a reziliat deja contractul cu FCSB, după presiunile publice făcute de către Gigi Becali. Fostul antrenor al “roș-albaștrilor” a vorbit şi despre relația sa cu mijlocașul Constantin Budescu.

„Întrebați-l pe Budescu pe cine a sunat prima oară, ce am făcut eu după ce m-a sunat și dacă nu la jumătate de oră l-a sunat patronul să-i propună să vină. Cred că patronul trebuia să fie mai clar în ce a spus. E adevărat, am spus că dacă reușim să-l aducem, să ne înțelegem cu el, va trebui să luăm în calcul foarte serios să schimbăm sistemul de joc, pentru că este greu pentru Budescu să joace în sistemul ăsta. Însemna să aibă anumite responsabilități care n-au legătură cu profilul lui. Dar nu mai vreau să vorbesc despre ce a vorbit patronul”, a spus Edi Iordănescu.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și