Închide meniul

EXCLUSIV Gigi Becali face primul transfer la FCSB. Plăteşte 500.000 de euro pe un mijlocaş din Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 16:01

EXCLUSIV Gigi Becali face primul transfer la FCSB. Plăteşte 500.000 de euro pe un mijlocaş din Liga 1

Profimediaimages

Gigi Becali face primul transfer la FCSB. Surpriză uriaşă. Jucătorul e acum la Palat

Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro. Conform digisport.ro, jucătorul a fost deja la Palat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali face primul transfer la FCSB. Andrei Cordea, lăudat de Sorin Paraschiv

„La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională”, spunea Paraschiv, cu două săptămâni în urmă.

Andrei Cordea a evoluat în 32 de meciuri în această ediţie de campionat şi a marcat 3 goluri. În urmă cu două săptămâni, a marcat în remiza dintre FCSB şi Academica Clinceni, scor 2-2. Tânărul de 21 de ani a mai punctat în succesele cu Dinamo (3-1) şi Politehnica Iaşi (2-1).

Gigi Becali face primul transfer la FCSB

Cordea a crescut la FC Ardealul, iar de acolo a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. După ce a evoluat pentru prima echipă, a ajuns în Liga 1, la Hermannstadt, împrumutat de italieni. Academica Cliceni l-a dus liber de contract.

Citește și:

Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să renunțe la șapte jucători

Echipa lui Gigi Becali a pierdut din nou titlul, iar finanțatorul este hotărât să facă curățenie. Șapte jucători se află pe picior de plecare de la vicecampioană.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a anunțat Becali acum câteva zile.

Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Cordea e cotat la 450.000 de euro
  • Cordea a marcat contra FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și