Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu: „Deja e sabotaj!”. Patronul FCSB-ului spune că Octavian Popescu trebuie folosit ca titular la naţională: „El va califica echipa!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 martie 2022, 23:50

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu: „Deja e sabotaj!. Patronul FCSB-ului spune că Octavian Popescu trebuie folosit ca titular la naţională: „El va califica echipa!

Gigi Becali este patronul de la FCSB

Profimedia

Gigi Becali continuă să-l laude la scenă deschisă pe Octavian Popescu, „perla” de la FCSB. Jucătorul de 19 ani a evoluat în ambele meciuri disputate de naţionala României în această lună, de fiecare dată fiind introdus pe final. Becali a numit această decizie a selecționerului Edi Iordănescu drept „un sabotaj”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali consideră că Octavian Popescu va fi omul care „va califica echipa naţională” la Euro 2024. „Perla” de la FCSB a fost rezervă în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” cu Grecia, scor 0-1, și Israel, scor 2-2.

Gigi Becali, furios că Edi Iordănescu nu l-a băgat titular pe Octavian Popescu la naţională: „Deja e sabotaj!”

Popescu a fost introdus în minutele 62, respectiv 80, iar decizia lui Edi Iordănescu l-a înfuriat pe patronul FCSB-ului.

Gigi Becali a caracterizat decizia selecționerului drept „un sabotaj” şi spune că Octavian Popescu trebuie să fie titular meci de meci la naţionala României. Latifundiarul din Pipera consideră că atacantul de 19 ani va califica echipa naţională la Euro 2024.

„Eu nu m-am băgat la echipa naţională, fiecare face cum vrea şi ce vrea. Numai că atunci când ai un bun naţional, un geniu, nu ai cum… deja e sabotaj! Când ai un jucător ca Tavi Popescu şi nu-l bagi e sabotaj! Nu poţi să taci din gură, nu ai cum să taci.

Reclamă

Echipa trebuie să înceapă cu el, nu doar să fie folosit mai mult. El va califica echipa naţională şi atunci trebuie să începi cu el. El este din alt film, e altceva. E un film de fotbal!”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Becali, anunţ despre Octavian Popescu: „N-am de ce să-i măresc salariul, se gândeşte doar la fotbal!”

Gigi Becali este convins că va obţine zeci de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, dar „perla” de 19 ani are unul dintre cele mai mici salarii la FCSB. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit că îi achită 4.000 de euro lunar, nu 6.000 de euro cât s-a vehiculat că ar câştiga atacantul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României.

Becali nu ia în calcul să-i mărească salariul şi nu se teme că l-ar putea pierde pe jucătorul care a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în actualul sezon de Liga 1. Omul de afaceri a precizat şi motivul pentru care nu se grăbeşte să semneze o nouă înţelegere cu Tavi Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Finanţatorul vicecampioanei i-a făcut lui Octavian Popescu un cadou de 30.000 de euro. I-a cumpărat o maşină, luna trecută, şi a mai amânat pentru o perioadă orice negocieri. Cota tânărului atacant a crescut deja la 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

La el nu există presiune pentru că el joacă fotbal, pe el nu-l interesează nici de salariu. Are 4.000 (n.r. de euro pe lună). Pe el îl interesează doar de fotbal! N-am ce să vorbesc cu el, nu-l interesează nimic. (Reporter: Vă gândiţi să-i măriţi salariul?) N-am de ce! Deocamdată nu. Dar nu vorbim de salariu pentru că nu-l interesează nimic, doar de fotbal.„, a precizat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Prin comparaţie, căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, câştigă lunar 30.000 de euro. Claudiu Keşeru primeşte 25.000 de euro, în timp ce ultimul jucător transferat de Gigi Becali, Malcom Edjouma, încasează lunar 14.000 de euro.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și