Închide meniul

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Valeriu Iftime. Oferta finală făcută de FCSB pentru Chindriș

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2020, 20:07

Reclamă
Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Valeriu Iftime. Oferta finală făcută de FCSB pentru Chindriș

A trecut Dinu Todoran peste ordinele lui Gigi Becali?

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În cazul în care nu acceptă pe loc, oficialii de la FC Botoșani riscă să încaseze cu 80.000 de euro mai puțin. Rămâne de văzut ce va face Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dispus să plătească 580.000 de euro pentru Andrei Chindriș

Este adevărat. Aveți informația corectă. Am plusat de la 550.000 de euro la 580.000 de euro, iar Vali Iftime are termen până în noaptea asta, la ora 24:00, ca să îmi dea răspunsul. Dacă trece și un minut peste termenul pe care i l-am dat, atunci oferta mea de 580 de mii de euro a picat, iar de marți îi dau doar 500.000 de euro pentru Chindriș. Să se gândească bine că din altă parte, pe criza asta, nu o să vadă el banii ăștia.

Nu negociez nimic în plus față de suma asta și nu am ce să negociez eu mâine cu el. Îți repet: dacă nu îmi dă răspunsul până la ora 24:00, de marți oferta pentru Chindriș este 500.000 de euro. Nu știu despre ce procente a vorbit impresarul Vulturar sau Iftime, că eu nu stau la discuții cu ei despre așa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

FC Botoșani își dorește să păstreze procente în cazul unui nou transfer. Vrea și o clauză separată, legată de meciurile adunate de Chindriș la echipa națională. Dacă se face mutarea, jucătorul va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și