Închide meniul

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Valeriu Iftime. Oferta finală făcută de FCSB pentru Chindriș

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2020, 20:07

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Valeriu Iftime. Oferta finală făcută de FCSB pentru Chindriș

A trecut Dinu Todoran peste ordinele lui Gigi Becali?

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În cazul în care nu acceptă pe loc, oficialii de la FC Botoșani riscă să încaseze cu 80.000 de euro mai puțin. Rămâne de văzut ce va face Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dispus să plătească 580.000 de euro pentru Andrei Chindriș

Este adevărat. Aveți informația corectă. Am plusat de la 550.000 de euro la 580.000 de euro, iar Vali Iftime are termen până în noaptea asta, la ora 24:00, ca să îmi dea răspunsul. Dacă trece și un minut peste termenul pe care i l-am dat, atunci oferta mea de 580 de mii de euro a picat, iar de marți îi dau doar 500.000 de euro pentru Chindriș. Să se gândească bine că din altă parte, pe criza asta, nu o să vadă el banii ăștia.

Nu negociez nimic în plus față de suma asta și nu am ce să negociez eu mâine cu el. Îți repet: dacă nu îmi dă răspunsul până la ora 24:00, de marți oferta pentru Chindriș este 500.000 de euro. Nu știu despre ce procente a vorbit impresarul Vulturar sau Iftime, că eu nu stau la discuții cu ei despre așa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

FC Botoșani își dorește să păstreze procente în cazul unui nou transfer. Vrea și o clauză separată, legată de meciurile adunate de Chindriș la echipa națională. Dacă se face mutarea, jucătorul va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și