Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut ofertă lui Anghel Iordănescu. Reacţia imediată a lui "Tata Puiu"

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 18:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Gigi Becali i-a făcut ofertă lui Anghel Iordănescu. Reacţia imediată a lui "Tata Puiu"

Anghel Iordănescu a tras concluziile după România - Slovenia 1-2

Profimediaimages

“Au fost discuții directe în câteva rânduri cu Gigi Becali, la FCSB. Dar în momentul de față sunt bine așa cum sunt. Cam acum trei ani, după ce am plecat de la Federație. Ce rost mai are să discutăm? E un subiect încheiat, nu mai are niciun sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu: Gigi Becali își dorește să rămână așa cum este el

Gigi e greu de schimbat! (râde) Eu cred că, în momentul de față, Gigi Becali își dorește să rămână așa cum este el… să rămână nu numai patron, omul care decide, cel mai important om din club. 

Dar trebuie să remarcăm și faptul că Gigi Becali a investit cu adevărat la FCSB și indirect în fotbalul românesc. Dacă nu era el, convingerea mea e că fotbalul suferea și mai mult. Multe echipe supraviețuiesc și datorită lui Gigi Becali.

Lăsând la o parte latura sportivă… și aici e o critică pe care i-o aduc… cred că el se mulțumește și satisfacția lui numărul 1 este de a fi omul care decide. Nu-l mai interesează performanța. Cred că greșește că nu-i lasă pe cei pe care îi angajează să ia deciziile, oamenii de fotbal“, a spus Iordănescu, la Realitatea Sportivă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! Vezi toate știrile
Citește și