Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Constantin Budescu! „Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect”

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 15:19

Reclamă
Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Constantin Budescu! „Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu

Hepta

„Nu ştiu despre Keşeru şi Budescu. Sunt fotbalişti la FCSB. Nu pleacă de la FCSB. Băiatul are contract, restul sunt invenţii. Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect. Dacă este unul prea slab, cum au fost, am scăpat de ei”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu are salariu de 20.000 pe lună la FCSB

Totuşi, Budescu îl costă scump pe Gigi Becali, mai ales pentru o rezervă. Atacantul de 32 de ani cotat la 1.5 milioane de euro câştigă lunar 20.000 de euro. La FCSB, el şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă, în 9 meciuri.

“Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?“, a spus Gigi Becali, cu câteva zile în urmă.

Gigi Becali îl vrea pe Deian Sorescu

Dinamo este dispusă să îl cedeze pe Deian Sorescu la marea rivală FCSB. Gigi Becali este interesat de transfer, iar cei de la Doar Dinamo Bucureşti îi dau drumul pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie.

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

Reclamă
Reclamă 4

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 5 aug.

Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR

0:24 5 aug.

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22 5 aug.

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:15 5 aug.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

0:14 5 aug.

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj 6 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!
Citește și