Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Constantin Budescu! „Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect”

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 15:19

Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Constantin Budescu! „Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu

Hepta

  • Constantin Budescu are 32 de ani
  • Budescu e cotat la 1.5 milioane de euro

„Nu ştiu despre Keşeru şi Budescu. Sunt fotbalişti la FCSB. Nu pleacă de la FCSB. Băiatul are contract, restul sunt invenţii. Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect. Dacă este unul prea slab, cum au fost, am scăpat de ei”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu are salariu de 20.000 pe lună la FCSB

Totuşi, Budescu îl costă scump pe Gigi Becali, mai ales pentru o rezervă. Atacantul de 32 de ani cotat la 1.5 milioane de euro câştigă lunar 20.000 de euro. La FCSB, el şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă, în 9 meciuri.

“Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?“, a spus Gigi Becali, cu câteva zile în urmă.

Reclamă

Gigi Becali îl vrea pe Deian Sorescu

Dinamo este dispusă să îl cedeze pe Deian Sorescu la marea rivală FCSB. Gigi Becali este interesat de transfer, iar cei de la Doar Dinamo Bucureşti îi dau drumul pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie.

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

Reclamă

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Penalty anulat cu VAR 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani