Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Octavian Popescu! Anunțul făcut de patronul de la FCSB

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 10:46

Reclamă
Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Octavian Popescu! Anunțul făcut de patronul de la FCSB

Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Octavian Popescu!

Hepta

”Când îi dau eu drumul la un jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De exemplu Tavi Popescu nu pleacă deocamdată până nu îi fac evaluarea. Eu îi fac evaluarea în 3-4 ani și apoi iau o hotărâre cu el”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Gigi Becali vrea cel puțin 20 de milioane de euro pentru Octavian Popescu

Chiar dacă a specificat că un îl vinde pe Tavi Popescu, o ofertă de cel puțin 20 de milioane de euro l-ar face pe Gigi Becali să se răzgândească și să se despartă de jucătorul de 19 ani cu patru goluri marcate în acest sezon.

Slavia Praga a fost ultima echipă care s-a interesat de serviciile lui Octavian Popescu, dar reacția lui Gigi Becali a fost una clară. „Nu îl dau pe Tavi Popescu la Slavia Praga. Nu are bani Slavia Praga pentru el”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB.

Gigi Becali: ”La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro”

Gigi Becali are planuri mari cu Octavian Popescu. Vrea ca acesta să fie cel mai scump fotbalist român care va pleca vreodată din Liga 1. A spus, în urmă cu o lună că nu-l cedează pentru mai puţin de 20 de milioane de euro, deşi prima dată ceruse 40 de milioane de euro.

Reclamă

”La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro. Că or fi 17-18, nu e o problema, dar acolo se învârte la ora asta. La ora asta, el se preconizează să fie un jucător de 100 de milioane de euro peste trei ani”, a spus Gigi Becali, la finalul lui 2021.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și