Închide meniul
BREAKING NEWS

FCSB are antrenor! Gigi Becali a bătut palma cu înlocuitorul lui Edi Iordănescu. „A semnat şi mâine va fi la antrenament”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 20:06

FCSB are antrenor! Gigi Becali a bătut palma cu înlocuitorul lui Edi Iordănescu. A semnat şi mâine va fi la antrenament”

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Toni Petrea este noul antrenor al vicecampioanei. Doar de câteva ore a avut nevoie Gigi Becali pentru a găsi un nou antrenor care să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a găsit antrenor pentru FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul în urmă cu doar câteva minute. „Am semnat contractul. Mâine e la antrenament. Nici nu am vorbit cu Dică. Nu ştiu. Este Toni Petrea. Nu mai ştiu cum să spun”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Nicolae Dică nu a fost o soluţie pentru FCSB niciun moment.

Citește și:

Gigi Becali îi dă mână liberă lui Toni Petrea

Gigi Becali spune că îi va da mână liberă lui Toni Petrea în alcătuiare echipei doar dacă acesta va avea rezultate. În caz contrar, se va băga din nou în alcătuirea echipei. „Tot așa cum am spus. Atât timp cât merg treburile bine, nu mă bag. Înseamnă că dacă joci 11 meciuri, dacă joci. Cum a jucat Edi Iordănescu. Acum sunt 8 puncte. pentru mine după 10 meciuri Toni Petrea să câștige măcar 2 puncte față de CFR Cluj. Dacă Edi revenea la un punct, nu mai pleca”, a mai spus patronul roş-albaştrilor, conform sursei citate.

Gigi Becali şi Edi Iordănescu s-au despărţit cu scandal. Antrenorul nu a fost de acord cu criticile patronului la adresa echipei din spaţiul public şi s-a decis să plece de la echipă. A lăsat-o pe FCSB pe locul al doilea al clasamentului, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și