Închide meniul

Gigi Becali ia o nouă decizie controversată după anunţul lui Iohannis! ”Ce să-mi mai facă Miliția?”

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Gigi Becali ia o nouă decizie controversată după anunţul lui Iohannis! ”Ce să-mi mai facă Miliția?”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gigi Becali ia o nouă decizie controversată la FCSB! ”Ce să-mi mai facă Miliția?”

Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri de relaxare începând cu 1 iunie, anunțând că antrenamentele se pot face și în grupuri mai mare de trei persoane. Becali spune că FCSB face pregătirile în grupuri mai mari, dar susține că nu poate primi amendă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Ce să mai facă și Miliția?”

”Ne-a ajutat mult baza de la Berceni, unde avem multe terenuri. Jucătorii s-au antrenat 4 cu 4, 4 cu 4, 4 cu 4, 8 cu 8, 11 cu 11. Ce să mai stăm până la 1 iunie? La revedere! 28 mai sau 1 iunie e tot una! Ce să mai zică? Nici Miliția….Ce să mai facă și Miliția? A zis Președintele că pe 1 iunie dă voie. Încep de pe 28 mai. Mai sunt 3 zile. Ce să mai zică? 

Dacă mie îmi dă președintele voie să joc fotbal pe 1 iunie, nu pot să mă antrenez cu trei zile înainte? Miliția trebuie să închidă ochii! Ce să mai vorbim de legal? Gata, dăm drumul legal”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali vrea pace ca să aducă FCSB în Ghencea

Becali s-a săturat de scandalul dintre ultraşii celor de la FCSB şi cei ai echipei Armatei. Omul de afaceri susţine însă că e pregătit să ducă echipa din prima ligă pe noua arenă Steaua.

"Dacă cer suporterii, eu o să fac ce zic suporterii! Dacă iese scandal, nu fac, nu joc. Dacă e cu pace, joc, dacă nu, nu joc! Păi aia, în primul rând, este de amatori.

Reclamă

Cum să joace amatori pe stadion de 100 de milioane de euro? Şi ei nu pot promova, ei doar la amatori, deci trebuie să rămână în divizia a patra. Bine, mă doare gura, nu mai vreau să vorbesc", a spus Gigi Becali, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Champioship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și