Închide meniul

Gigi Becali, implicat într-un nou dosar în fotbal! Ce poate păți patronul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 19:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gigi Becali, implicat într-un nou dosar în fotbal! Ce poate păți patronul de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, implicat într-un nou dosar în fotbal! Ce poate păți patronul de la FCSB

Potrivit ProSport, subiectul central al acestui ”scandal” este reprezentat de transferul lui Mihai Costea din 2011. Becali și Argăseală sunt citați în acest dosar și vor trebui să se prezinte la Curtea de Apel Craiova pe 11 iunie, la ora 13:00. Dacă nu vor veni, atunci cei doi vor fi amendați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are probleme din nou cu legea

Gigi Becali l-a achiziționat pe Mihai Costea în 2011, însă formația patronată de Mititelu era sub sechestrul Fiscului în momentul în care transferul a fost realizat. Omul de afaceri trebuie să achite debite către stat și nu avea voie să vândă vreun fotbalist.

SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei, iar în ianuarie 2011 Agenția Națională de Administrare Fiscală pusese sechestru pe 39 de jucători. În anul 2016 Adrian Mititelu a fost trimis în judecată și achitat ulterior. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și