Închide meniul

Vești proaste pentru Gigi Becali! Cine arbitrează Craiova – CFR Cluj și Sepsi – FCSB. Ambii centrali sunt pe „lista neagră” a patronului lui FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 14:18 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 19:33

Vești proaste pentru Gigi Becali! Cine arbitrează Craiova – CFR Cluj și Sepsi – FCSB. Ambii centrali sunt pe „lista neagră a patronului lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali are o pasiune aparte pentru hainele de lux

  • Ambii arbitri au fost trecuți pe „linie moartă” de Gigi Becali
  • Cine arbitrează derby-urile etapei în Liga 1

Vești proaste pentru Gigi Becali. Doi arbitri trecuți „pe lista neagră” de patronul lui FCSB vor fi la centru în derby-urile de titlu. Este vorba despre Istvan Kovacs și Marcel Bîrsan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – CFR Cluj, anunță GSP. Gigi Becali s-a plâns în multe rânduri că centralul originar din Carei o favorizează pe CFR. De altfel, patronul lui FCSB a făcut o cerere ca Istvan Kovacs să nu mai fie delegat la jocurile roș-albaștrilor.

Vești proaste pentru Gigi Becali! Istvan Kovacs la Craiova – CFR Cluj și Marcel Bîrsan la Sepsi – FCSB

Nici Marcel Bîrsan nu este în grațiile lui Gigi Becali. Acesta a mai condus un singur meci al FCSB-ului în acest sezon, primul din 2021 pentru roș-albaștri, victoria cu 3-0 împotriva Astrei. Dar Gigi Becali s-a supărat pe Bîrsan după un meci în care a arbitrat-o pe rivala CFR Cluj.

Reclamă

Este vorba despre duelul cu Dinamo din returul sezonului regulat, când clujenii s-au impus la limită, 1-0, după o partidă în care „câinii” au rezistat eroic. „Pe Craiova, pe FCSB nu poți să le furi așa, dar ați văzut ce le-a făcut celor de la Dinamo. Cu noi nu o să poată să facă așa”, s-a plâns atunci Becali.

Dacă Bîrsan a arbitrat-o o singură dată pe FCSB în actuala stagiune, Kovacs s-a aflat la centru la 3 meciuri al roș-albaștrilor. Echipa lui Gigi Becali n-a reușit să câștige niciodată. A fost un 0-2 cu CFR Cluj, un 2-2 cu Viitorul și un 0-2 cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Lucrurile au stat altfel când Istvan Kovacs a arbitrat-o pe CFR Cluj. În trei meciuri cu Istvan Kovacs la centru, clujenii au câștigat de fiecare dată: 2-0 cu FCSB, 2-2 cu Viitorul și 1-0 cu Sepsi.

Cum arată clasamentul și programul din play-off

Etapa a 8-a
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Etapa a 9-a
FC Botoșani – CFR Cluj
FCSB – Universitatea Craiova

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”