Închide meniul

Gigi Becali, încă o lovitură nimicitoare pentru Universitatea Craiova. Jucătorul care a debutat deja pentru FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 6:09

Gigi Becali, încă o lovitură nimicitoare pentru Universitatea Craiova. Jucătorul care a debutat deja pentru FCSB

Hepta

Gigi Becali le-a mai "suflat" un jucător rivalilor de la Craiova

Fulga a venit la FCSB în vara lui 2019, chiar de sub nasul oltenilor, care s-au interesat şi ei de el. Puştiul a ales să vină la Bucureşti şi a devenit al treilea "croşeu" pe care Becali i l-a dat oltenilor, după ce i-a "furat" pe Andrei Vlad și Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Gabriel Fulga, jucătorul pe care FCSB i l-a suflat Universităţii Craiova

”Universitatea Craiova l-a vrut. M-am întâlnit cu Dragoș Stăvaru și Ovidiu Costeșin, am vorbit despre el, dar copilul a ales FCSB. Am ținut cont de părerea lui, cu toate că pentru noi era mai aproape Craiova, noi fiind din Orșova.

El a mers două săptămâni în probe la FCSB, i-a plăcut și a vrut să rămână. Cei de la Craiova au intrat pe fir, dar a ales să joace pentru FCSB. A fost o hotărâre bună.

Când am purtat discuțiile cu cei de la Craiova, au spus și ei că îl vor promova, dar a ales să meargă la FCSB. A fost în curtea Craiovei, dar asta a fost.

I-a plăcut la FCSB, stă în academie, la baza clubului. El chiar a făcut antrenamente cu cei de la Craiova, dar nu a fost să fie”, a dezvăluit tatăl jucătorului, Cristian Fulga, potrivit Fanatik.

Reclamă

Fulga este un atacant de 1.85 metri care s-a format la echipa U17 a celor de la FCSB. El a participat şi la cantonamentul din această iarnă din Antalya.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și