Închide meniul

Gigi Becali, încă o lovitură pentru Universitatea Craiova. Jucătorul pe care îl vrea la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 12:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Gigi Becali, încă o lovitură pentru Universitatea Craiova. Jucătorul pe care îl vrea la FCSB

Hepta

Gigi Becali vrea un jucător de la Universitatea Craiova

Becali îl vrea pe Cîmpanu, susţine Fanatik.ro. Jucătorul de 20 de ani a venit pentru 500.000 de euro de la Botoşani, în toamna trecută, şi este văzut ca înlocuitorul lui Valentin Mihăilă, plecat la Parma pentru 8 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul ofensiv este cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.de şi este o prezenţă constantă la lotul naţionalei U21 a României. El a marcat două goluri în cele 12 meciuri adunate în toate competiţiile, în acest sezon.  

Cum a ajuns Andrei Vlad la FCSB

Patronul FCSB l-a transfera pe "Messi al portarilor" în 2017. El a recunoscut recent că l-a furat pe titularul celor de la FCSB. 

"E adevărat, pe Vlad l-am furat. Şi recunosc acum că am făcut asta. Iar Dumnezeu m-a pedepsit imediat, în Europa League, pe greşeala aia, când am ieşit din cauza lui Vlad. Am furat, am plătit. De aia le spun tuturor să-şi pună pofta în cui! E greu să te lupţi cu ursul! Vedeţi cum mă mândresc acum?", a spus Gigi Becali, cu ceva timp în urmă.

De ce a plecat Octavian Popescu de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru nu i-a iertat pe angajaţii de la Universitatea Craiova din cauza cărora Octavian Popescu nu a semnat cu oltenii. Jucătorul de 18 ani face acum spectacol în tricoul rivalei FCSB, iar Gigi Becali plănuieşte să ia zeci de milioane de euro de pe urma lui.

Reclamă

"A fost vorba despre o greşeală a colegilor mei de la administrativ. Bineînţeles că m-am supărat. Le-am şi interzis să mai discutăm despre asta. Au plătit, au avut penalizare la salariu colegii mei, pe timp de un an au plătit 25%", a spus Rotaru, la telekomsport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și