Închide meniul

Gigi Becali, încă un mesaj pentru Anamaria Prodan după "trădarea" de la transferul istoric al lui Dennis Man. "Stai acasă și iei 100.000 de euro, nu-ți convine?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 5:30

Gigi Becali, încă un mesaj pentru Anamaria Prodan după "trădarea" de la transferul istoric al lui Dennis Man. "Stai acasă și iei 100.000 de euro, nu-ți convine?"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, reacţie dură cu privire la divorţul de reghecampf

"Am rezolvat-o și cu Ana, s-au liniștit apele. A muncit și Ana, a adus o ofertă, Giovanni a muncit mai mult și a adus o ofertă mai mare. Am ținut oferta secretă. Transferul este exclusiv toată munca lui Giovanni. I-am spus să stea la Miami, la plajă, o să primească și ea bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi ne gândim că Man va merge mai departe și probabil ea va câștiga bani pe viitor, dintr-o eventuală asociere cu Giovanni. I-am zis: 'Stai acasă și iei o sută de mii de euro, nu-ți convine?'”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Mesajul pentru Anamaria Prodan, agentul jucătorului, poate fi considerat jignitor, ţinând cont că, cel mai probabil, comisionul pe care Prodan ar fi urmat să îl ia era unul mult mai mare de 100.000 de euro. 

Giovanni Becali este cel care a negociat transferul de 13 milioane de euro al lui Dennis Man la Parma. Jucătorul va avea un salariu de aproape 1.1 milioane de euro pe an. La FCSB, el câştiga 20.000 de euro pe lună (240.000 de euro pe an). 

Anamaria Prodan, mesaj pentru Gigi Becali

Anamaria Prodan a aflat din presă că a fost "sărită din schemă" la transferul la care a muncit în ultima jumătate de an. Ea a avut şi un mesaj pentru Gigi Becali. 

Reclamă

"De 6 luni lucrăm intens, eu și partenerii mei din Italia, pentru acest transfer. De-a lungul timpului i-am prezentat lui Gigi Becali fiecare ofertă care a venit pentru Dennis Man și Florinel Coman! Mici sau mari, eu mi-am făcut datoria, le-am adus și le-am prezentat.

Azi am aflat și eu, din ziare, că patronul lui FCSB vorbește și cu Giovanni. Eu, repet, nu am știut. Eu am ținut legătura cu patronul FCSB non stop. L-am informat de fiecare mișcare, de la fiecare club. Nu vreau să știu nimic, când a apărut Giovanni în ecuație sau de ce. Nu mă interesează.

Am fost super corectă în business-ul meu și așa am să rămân. Nu păcălesc și nu mint pe nimeni. Familia jucătorului și jucătorul au știut din prima clipă de fiecare oferta și discuție. Am înțeles de la patron că Giovanni i-a dat numărul de telefon al patronului Parmei și l-a sunat. Eu sunt fericită că au vorbit și a primit cât a vrut", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

  • Dennis Man (FCSB – Parma, în 2021): 13 milioane de euro
  • Nicolae Stanciu (FCSB – Anderlecht, în 2016): 10 milioane euro
  • Vlad Chiricheş (FCSB – tottenham, în 2013): 9,5 milioane euro
  • Valentin Mihăilă (Craiova – Parma, în 2020): 8,5 milioane de euro
  • Alexandru Mitriţă (Craiova – New York City, în 2018): 8 milioane de euro
  • Florin Gardoş (FCSB – Southampton, în 2014): 6,8 milioane de euro
  • Mirel Rădoi (Steaua – Al-Hilal, în 2009): 6 milioane euro
  • Cristian Săpunaru (Rapid – FC Porto, în 2008): 6 milioane euro
  • Gabi Torje (Dinamo – Udinese, în 2011): 5 milioane de euro
  • Bogdan Stancu (Steaua – Galatasaray, în 2011): 5 milioane euro
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și