Închide meniul

Gigi Becali, intervenţie brutală în scandalul Duckadam – Reghecampf: "Domnul Helmut a văzut 16 țări ca angajat al meu"

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 17:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Gigi Becali, intervenţie brutală în scandalul Duckadam – Reghecampf: "Domnul Helmut a văzut 16 țări ca angajat al meu"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Duckadam a insinuat că Reghecampf l-a "turnat" la Gigi Becali. În replică, Reghe a spus că "Eroul de la Sevilla" stă la TV şi îşi plânge de milă. Gigi Becali a intervenit în schimbul de replici dintre cei doi şi a avut un mesaj dur pentru Duckadam. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi ia apărarea lui Laurenţiu Reghecampf

Mie nu-mi place să facem circ în presă cu Helmut Duckadam. Dar din păcate Helmut a ales să vorbească de unul și de altul de când a plecat de la noi. Așa cum spune dânsul, Reghe mi-a adus două campionate. Reghe niciodată nu a fost turnătorul meu. Reghe și-a apărat jucătorii până în pânzele albe. Dar, vă rog frumos să-l sunați pe domnul Argăseală și vreau să vă confirme că Helmut a fost în cel puțin 16 deplasări cu echipa noastră.

Domnul Helmut a văzut 16 țări ca angajat al meu la Steaua. Eu nu vreau să-l jignesc pe domnul Helmut cu nimic, dar e urât să dea în foștii mei angajați. Este adevărat că poate eu ca patron i-am reproșat una sau alta, dar niciodată Reghe n-a venit la mine să-l toarne cu ceva. Dacă eu aflam de la unul sau de la altul ce spune Helmut, este problema mea, dar nu de la Reghe”, a declarat Becali pentru ProSport.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

Corvinul – Paksi FC, în turul 1 preliminar al Europa League! Câştigătoarea Cupei României joacă meciul retur la Hunedoara

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și