Închide meniul

„Cum ați spus? Unul și bun?!” Gigi Becali, ironizat de Răzvan Burleanu. „Ne-am obișnuit cu el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 19:26

„Cum ați spus? Unul și bun?! Gigi Becali, ironizat de Răzvan Burleanu. „Ne-am obișnuit cu el!

Gigi Becali, luat peste picior de Răzvan Burleanu

Hepta

Explicând situația vaccinării în fotbalul românesc, Răzvan Burleanu a fost întrebat ce crede despre poziția lui Gigi Becali, care s-a declarat inamicul numărului 1 al vaccinului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, ironic la adresa lui Gigi Becali

Burleanu a răspuns că „s-a obișnuit” cu Gigi Becali. Șeful FRF speră în continuare că patronul lui FCSB își va schimba poziția.

Reporter: Ce credeți despre patronii care nu susțin vaccinarea?

Burleanu: Cred că avem unul singur și am început să ne obișnuim cu el

Reporter: Avem unul și bun…

Reclamă

Burleanu: Cum ați spus? Unul și bun? N-am spus eu… ați spus dumneavostră. Sperăm că și el, la un moment dat, va fi convis că vaccinarea reprezintă singura cale către o viață care ne va duce spre normalitate.

Care e situația vaccinării în fotbalul românesc

În acest moment, în primele trei eșaloane fotbalistice ale României, adică la cele 136 de formații, peste 50% dintre jucători sunt vaccinați cu schema completă, scrie frf.ro. Procentul este superior ratei de vaccinare la nivel național, care se află sub 40%! În ceea ce privește staff-ul (tehnic, suport sau medical), procentul este de peste 80%. Mai mult decât atât, sunt cinci formații, două în Liga 2 și trei în Liga 3, ale căror delegații sunt vaccinate în proporție de 100%!

La nivelul instituției FRF, 95% dintre angajați sunt vaccinați, iar în cadrul staff-urilor tuturor echipelor naționale procentul este de 100%. În plus, la ultima acțiune a primei reprezentative, procentul jucătorilor vaccinați a fost de aproape 80%!

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește arbitrii, la Liga 1, 98,25% este procentul celor vaccinați, adică dintr-un total de 57 de persoane una singură nu este vaccinată. Aceasta se află însă în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la testarea pozitivă Covid-19.

Gigi Becali: „Decât vaccinul, mor și gata!”

Gigi Becali a răbufnit după ce s-a scris că și-a obligat jucătorii să nu se vaccineze. Cu toate că nu este adeptul vaccinării, patronul de la FCSB a spus că nu a impus vreo regulă la echipă în această privință.

„Eu nu i-am obligat să nu se vaccineze, nu sunt stăpân de sclavi. Ei mi-au cerut părerea. Vreau să mor, decât să fac vaccinul, mor și gata. Asta am spus eu! Decât să mă vaccinez, mai bine glonțul.

Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin, că toți oamenii fac ce vor. Oamenii m-au auzit. Nu există nicăieri că te obligă cineva să bagi o substanță în tine. Ei să facă ce vor. Eu, de exemplu, stau singur în casă, în pădure, dacă mă obligă cineva”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și