Închide meniul

Gigi Becali îşi doreşte ca FCSB să se mute în Ghencea. „A demarat deja procedurile, sigur vom juca acolo!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2021, 13:18

Reclamă
Gigi Becali îşi doreşte ca FCSB să se mute în Ghencea. „A demarat deja procedurile, sigur vom juca acolo!

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Anunţul a fost făcut de Gheorghe Mustaţă. Liderul Peluzei Nord a dezvăluit că Becali l-a mandatat pe Valeriu Argăseală să se ocupe de actele necesare. Se aşteaptă să nu fie probleme în a primi acordul de la MApN, din moment ce întreţinerea arenei se ridică, anual, la un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îşi doreşte ca FCSB să se mute în Ghencea

Nu mă interesează ce vor face cei de la CSA, că nu au drept de promovare și așa mai departe, dar Armata trebuie să scoată pe an un milion de euro din banii Statului ca să întrețină arena din Ghencea și nu știu dacă o să îi convină. Și noi vom juca pe acest stadion.

Gigi Becali deja a demarat procedurile pentru a juca în Ghencea după inagurarea arenei. În fața mea l-a sunat pe Valeriu Argăseală și l-a pus să facă toate formalitățile din partea echipei noastre ca să jucăm în Ghencea. Și sigur vom juca în Ghencea”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru prosport.ro.

CSA Steaua va juca pe noul Ghencea în Liga a 2-a

Steaua va juca meciurile din următorul sezon pe noul stadion Ghencea, dar nu va avea drept de promovare în Liga 1. Anunţul a fost făcut de comandatul clubului, care a oferit detalii şi despre spectacolul pregătit pentru meciul de inaugurare. Acesta va include celebrarea a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Trebuie să fim realişti şi oneşti. Să recunoaştem că nu putem fixa ca obiectiv promovarea la finalul sezonului actual din două motive. În primul rând, nu cred că vom putea să îndeplinim condiţiile impuse de Legea Sportului până la termenul limită.

Reclamă

În al doilea rând, nu ne putem permite să facem paşi pripiţi şi să repetăm greşelile din trecut. Nu vrem să ne întoarcem cu mulţi, mulţi ani în urmă. Avem nevoie de timp pentru a consolida echipa şi pentru a găsi cele mai bune soluţii care să respecte cadrul normativ în vigoare.

Avem tot sprijinul Ministerului Apărării Naţionale şi sunt convins că vom găsi sprijinul investitorilor din zona de business”, a declarat, astăzi, comandantu clubului, Răzvan Bichir, pentru Steaua TV.

Acesta a venit şi cu veşti bune pentru fanii roş-albaştrilor. În câteva zile vor fi puse în vânzare biletele pentru inagurarea noului stadion Ghencea. Acesta se va deschide oficial pe 7 iulie, contra lui OFK Belgrad, echipa care a jucat primul meci cu Steaua şi pe vechea arenă.

Reclamă 4 / 0/3

Acest moment se vrea un arc peste timp, deoarece acest stadion a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974 în compania aceluiaşi adversar”, a mai spus Bichir.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și