Închide meniul

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Patronul FCSB îşi poate vedea visul cu ochii: „Octavian Popescu va fi vândut cu peste 10 milioane de euro, e clar!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 23:10

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Patronul FCSB îşi poate vedea visul cu ochii: „Octavian Popescu va fi vândut cu peste 10 milioane de euro, e clar!

profimediaimages.ro

Octavian Popescu, ofertă uriașă

Lucian Filip, fostul jucător al FCSB, nu are dubii. Acesta crede că Octavian Popescu, „perla” de doar 18 ani a lui Becali, va pleca în afară pentru cel puţin 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Filip crede că Gigi Becali va da lovitura cu Octavian Popescu

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor îl consideră pe Popescu cel mai talentat jucător din fotbalul românesc. „Octavian Popescu va fi vândut cu peste 10 milioane de euro, e clar. El este cel mai talentat jucător din Liga 1. Din momentul în care a venit la noi, și la antrenamente, dar nu numai, a arătat că nu avea niciun fel de trac

Nu-și dă seama ce lucruri bune și ce lucruri frumoase face pe teren. El face totul natural. Nu știe ce înseamnă să îti fie frică să îți depășești adversarul”, a declarat Lucian Filip la DigiSport.

Octavian Popescu
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

„Octavian Popescu putea fi cel mai scump jucător din România!” Oferta uriaşă confirmată de Victor Becali

Octavian Popescu putea deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului din România, susţine Victor Becali. Acesta a confirmat oferta primită de FCSB, dar nu a precizat clubul.

Fost agent FIFA, Victor Becali deţine firma care îl reprezintă pe Octavian Popescu. El a confirmat oferta de 13 milioane de euro despre care Gigi Becali a spus că ar fi fost de la Juventus.

Reclamă

”Oferta pentru Octavian Popescu a existat, nu pot spune dacă a fost din Italia. Octavian Popescu are 18 ani, e normal să fie urmărit de cluburile importante, ei ştiu toţi jucătorii. A existat oferta, a fost refuzată, vedem ce va fi.

El putea deja să fie cel mai scump jucător din România, dar n-a fost să fie. Gigi Becali e cel care hotărâşte. El mai poate avea oferte, importante sunt evoluțiile”, a declarat Victor Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și