Închide meniul

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la transferul mult visat! Fundaşul golgheter din Liga 1 dorit de FCSB şi CFR Cluj va pleca în Ungaria

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 20:00

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la transferul mult visat! Fundaşul golgheter din Liga 1 dorit de FCSB şi CFR Cluj va pleca în Ungaria

Gigi Becali a anunţat că îi va face ofertă lui Omrani

Profimedia

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la transferul lui Yuri

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la transferul lui Yuri, unul dintre cei mai buni fundaşi din Liga 1, potrivit prosport.ro. Brazilianul era dorit de FCSB, dar şi de campioana CFR Cluj, însă va pleca din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sursei citate, Yuri este la un pas de Ujpest, formaţia din Ungaria. Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaş l-au făcut de fundaş să ia decizia finală. Acesta a strâns mai multe luni de restanțe financiare.

Cotat la 550.000 de euro pe site-urile de specialitate, Yuri a bifat în actualul sezon 17 apariţii pentru Gaz Metan Mediaş, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 5 goluri. Brazilianul este golgheterul ardelenilor în Liga 1.

Citește și:

Gigi Becali nu știe ce să mai facă pentru a o opri pe CFR Cluj

Gigi Becali s-a săturat să aștepte un pas greșit făcut de CFR Cluj. Jucătorii lui Dan Petrescu au învins-o și pe Farul, scor 2-0 și au ajuns la opt victorii la rând în Liga 1, toate fără gol primit.

„Păi ce, CFR nu joacă fotbal? E impresia voastră. Eu am altă părere despre CFR, nu e nicio vrăjeală. Eu spun din intuiție. Mie mi-e frică de adversar când are posesia, dar despre CFR spun doar atât – e o echipă care controlează jocurile și chiar dacă adversarul are posesia, tot ea controlează jocul.

Reclamă

Fazele de poartă le are ea, tot ea e periculoasă. La ei nu e nevoie să controleze jocul. Nu vezi că noi am câștigat 12 meciuri la rând și nu putem să-i ajungem? Ce înseamnă? Că ne luptăm cu un adversar extraordinar de puternic„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și