Închide meniul

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferurile mult dorite: „El oferă 500.000 de euro, noi vrem un milion!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2021, 22:32

Reclamă
Gigi Becali își poate lua gândul de la transferurile mult dorite: „El oferă 500.000 de euro, noi vrem un milion!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferurile mult dorite. Patronul FCSB era interesat de fundașul Branislav Ninaj și atacantul Ioan Dumiter de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferurile mult dorite: „N-a fost o discuţie serioasă”

Becali era dispus să ofere 500.000 de euro în schimbul fotbaliştilor, însă conducerea covăsnenilor a refuzat. Laszlo Dioszegi, patronul grupării de la Sfântu Gheorghe, a anunţat că doar pentru un milion îşi va ceda cei doi jucători.

„Da, e adevărat (n.r – că FCSB s-a interesat de Ninaj și Dumiter), dar asta a fost doar o vorbă. Ei mi-au spus că ne oferă 500.000 de euro (n.r – pentru amândoi) și directorul sportiv Attila Hadnagy a zis că vrem un milion. Dar eu nu prea vreau să vând jucători, pentru că avem nevoie de ei.

N-a fost o discuție serioasă, să stăm jos, să ne gândim la cedarea jucătorilor. Noi am cedat vreo 6-7-8 jucători, poate mai pleacă încă vreo 2-3, dar noi avem nevoie de jucători”, a spus Laszlo Dioszegi la DigiSport.

Gigi Becali a dat deja o lovitură! Transferul de 500.000 de euro a fost confirmat

După cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, patronul FCSB a ajuns la o înţelegere cu Andrei Cordea, mijlocaşul celor de la Academica Clinceni. Transferul a fost anunţat de Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

În sezonul 2020-2021, Cordea a evoluat în 33 de meciuri pentru Academica Clinceni, în toate competiţiile. Fotbalistul s-a înţeles cu gruparea patronată de Gigi Becali după ce a fost la negocieri la palat.

„A semnat cu FCSB sau urmează să semneze, a fost la discuții, dar el este aici, a venit cu noi și va juca”, a anunţat Ilie Poenaru înainte de Universitatea Craiova – Academica Clinceni.

Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și