Închide meniul

Gigi Becali îşi poate lua gândul la Andrei Chindriş. „Am acceptat două oferte!”. De ce are Iftime mari emoţii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2021, 20:09

Gigi Becali îşi poate lua gândul la Andrei Chindriş. „Am acceptat două oferte!. De ce are Iftime mari emoţii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali îşi poate lua gândul la Andrei Chindriş

Patronul lui FC Botoşani a anunţat că a acceptat deja două oferte pentru fostul internaţional de tineret. Valeriu Iftime a dezvăluit că Chindriş ar putea evolua, de sezonul viitor, în Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îşi poate lua gândul la Andrei Chindriş

Rămâne de văzut dacă fundaşul român va accepta să plece. Iftime îşi face griji, mai ales după ce a refuzat 580.000 de euro de la FCSB pentru Chindriş.

Nu e plecat Chindriş, e la noi, e o ofertă şi din Portugalia, e mai mare de 100.000 euro şi nu a plecat încă. Depinde de el, el hotărăşte. Are două oferte scrise la club. Sunt în aceeaşi zonă financiară şi el trebuie să hotărască. El a mai avut ofertă de la FCSB, de care ştiam eu, şi a mai avut din afara tării, a avut 10 oferte de-a lungul timpului şi n-a răspuns la niciuna.

Am emoţii. (n.r. De ce?) Dacă acceptă clubul, nu acceptă el. Habar n-am cum trebuie făcut ca să funcţioneze. (n.r. Preţul?) Aproximativ 500.000 de euro, în zona asta. Am acceptat două oferte în zona asta„, a spus Valeriu Iftime pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Andrei Chindriş, ofertă de la FCSB

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai bine văzuți tineri fundași centrali din România și a atras atenția mai multor cluburi, atât din țară, cât și din străinătate. Deși a avut mai multe oferte, tânărul internațional a rămas la Botoșani.

Reclamă

Printre echipele care l-au dorit pe Chindriș s-a numărat și FCSB. Gigi Becali i-a oferit 580.000 de euro lui Iftime, asta înainte de a începe nebunia cu pandemia de COVID-19, dar finanțatorul moldovenilor a refuzat.

La începutul acestui an, Valeriu Iftime a dezvăluit că fundaşul său nu va ajunge la FCSB. „Chindriş, chiar dacă îl vrea Gigi Becali, nu pleacă la FCSB. A spus că nu merge la FCSB. Are oferte de afară. Dacă nu mai pleacă Haruţ, se redeschide proiectul „Andrei Chindriş”, dar va pleca doar în străinătate„, a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport.

În acest sezon în care Botoşani a ajuns în play-off, Andrei Chindriş a evoluat în 34 de meciuri pentru moldoveni, în toate competiţiile. El a marcat şi două goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și