Video

Gigi Becali îşi pune jucătorii să repete testul de coronavirus. Ce nu au voie să facă în Săptămâna Mare

De Antena Sport
Publicat: 10 aprilie 2020, 18:00

Gigi Becali nu-i mai cheamă pe jucători în cantonament, în Săptămâna Mare, dar îi pune să repete testul de coronavirus.

Reclamă

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Florinel Coman nu l-a făcut nici pe primul. A lipsit. Perla de milioane a lui Becali a împlinit 22 de ani și a petrecut singur, departe de familie. 

Reclamă

Florinel Coman, deasupra tuturor

Florinel Coman e sărbătoritul zilei la FCSB, dar și cel mai original dintre toți colegii aflați la izolare.

Se antrenează pe acoperișul blocului. Zilele trecute, cinci jucători în frunte cu Florin Tănase au încălcat regulile și au mers la baza de pregătire de la club.

Tot acolo, au fost testați pentru noul coronavirus toți jucătorii. Luni, toți vor repeta testul. Nu se mai intră în cantonament, dar Becali le dă voie să se antrenze la Berceni.

Gigi Becali: ”Oamenii se antrenează la sala de sport”

”Oamenii se antrenează la sala de sport. Unul separat, altul separat, acolo sunt 30 de hectare. Dacă nu pot să stea șase inși pe 30 de hectare, atunci unde pot să stea?

Ei aclo au camera lor. Pot să zică că e camera lor. Ei dacă vor nu mai dormi acasă, pot să doarmă acasă în partea cealaltă. Acolo, fiecare are camera lui. Scrie pe ea TĂNASE”, a declarat Becali pentru AntenaSport.

Reclamă
Ultimele știri
14:36 NEWS ALERTOFICIAL. CFR Cluj s-a despărțit de Runar Mar Sigurjonsson! Anunțul campioanei 14:26 Alexandr Dolgopolov a răbufnit după ce ATP și WTA au anunțat că Wimbledon 2022 se va juca fără puncte! 13:48 Victor Angelescu a răbufnit după ce Rapid a fost amendată cu 600.000 de euro: „E complet anormal!”. Ce urmează pentru giuleșteni 13:44 Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB. „Când e vorba de bani, trebuie să fii atent!” 13:29 FCSB – CFR Cluj | Gigi Becali a „tunat” când a auzit că Dan Petrescu nu merge la Buzău: „12-0 atunci! Dumnezeu face dreptate, să iasă ei din primul tur!” 13:11 Real Madrid, 0 cartonașe roșii în La Liga, la primul sezon fără Sergio Ramos 12:32 Edin Terzic, favorit să devină noul antrenor de la Borussia Dortmund! Tânărul tehnician vrea să-l aducă pe Sasa Kalajdzic în locul lui Erling Haaland 12:30 Octavian Popescu, „blocat” la FCSB. Gigi Becali, anunț categoric: „Nu e de vânzare!” 11:58 Câinele a păzit corpul fără viață al stăpânului până când au apărut ajutoarele. Tragedie după o drumeție pe munte, în Arizona 11:22 Mesajul fanilor lui „U” Cluj înainte de barajul cu Dinamo. „Să respectăm frăția!”

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Toni Petrea, într-un antrenament pentru FCSB
Liga 1 • 15:45
Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Toni Petrea. Anunțul făcut înainte de FCSB – CFR Cluj: „Ce îi mai poți spune?”
Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă
Liga 1 • 13:44
Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB. „Când e vorba de bani, trebuie să fii atent!”
Gigi Becali, în timpul unui interviu
Liga 1 • 13:29
FCSB – CFR Cluj | Gigi Becali a „tunat” când a auzit că Dan Petrescu nu merge la Buzău: „12-0 atunci! Dumnezeu face dreptate, să iasă ei din primul tur!”
Close