Închide meniul

Gigi Becali își vede visul cu ochii! Octavian Popescu, urmărit de Bayern Munchen. „Ar putea să-l integreze!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 20:48

Gigi Becali își vede visul cu ochii! Octavian Popescu, urmărit de Bayern Munchen. „Ar putea să-l integreze!

Gigi Becali, în timpul unui interviu

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Dorinel Munteanu, fost internațional cu o experiență uriașă în Germania, e de părere că Octavian Popescu se poate impune la Bayern Munchen și este un jucător pe placul bavarezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, urmărit de Bayern Munchen

„E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum. Nu știu dacă va fi luat la prima echipă din primul moment, dar e un jucător tânăr, are calitate. Bayern ar putea să-l integreze”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit sport.ro.

6 goluri și 3 pase decisive are Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1. În primele meciuri din 2022, atacantul vicecampioanei a înscris două goluri fabuloase în derby-urile cu CFR Cluj și Dinamo.

Octavian Popescu are un salariu lunar de 3000 de euro la FCSB. Puștiul de 19 ani e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona

La finalul lunii trecute, Gigi Becali îl compara pe Octavian Popescu cu Diego Maradona, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. 60 de milioane de euro este prețul pe care patronul roș-albaștrilor îl cere pentru un transfer imediat al lui Octavian Popescu.

Reclamă

„Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu, care este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România, Italia și FCSB Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.

Tavi dacă acum face 30, o să cer 60 de milioane de euro. Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu poate juca în fața lui Gavi la Barcelona!”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a avut doar cuvinte de laudă la adresa „perlei” Octavian Popescu. Oficialul clubului patronat de Gigi Becali e convins că puștiul minune al roș-albaștrilor ar face față cu brio și la FC Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

”S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și