Închide meniul

Gigi Becali l-a desființat pe Istvan Kovacs: "Să nu-l mai prind la meciurile noastre!" De ce își critică dur și "perlele" de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 16:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali l-a desființat pe Istvan Kovacs: "Să nu-l mai prind la meciurile noastre!" De ce își critică dur și "perlele" de la FCSB

Hepta

Gigi Becali

Patronul lui FCSB nu poate trece peste meciul CFR Cluj – FCSB 2-0, din luna decembrie. Roș-albaștrii au avut un penalty neacordat la 0-0, la un henț clar comis de Mario Camora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, în război cu Istvan Kovacs

„Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Kovacs a dicat, în schimb, o lovitură de pedeapsă controversată pentru CFR Cluj. Costache a căzut după un duel la cap cu Andrei Miron. Clujenii au câștigat cu 2-0 atunci, grație golurilor marcate de Deac și același Costache.

Istvan Kovacs a arbitrat-o de două ori pe FCSB în acest sezon. Echipa lui Becali n-a câștigat niciuna dintre partide. Pe lângă înfrângerea cu CFR Cluj, roș-albaștrii au remizat 2-2 pe terenul Viitorului, cu Istvan Kovacs la centru. 

Gigi Becali, de ce îi ceartă pe Florinel Coman și Olimpiu Moruțan

Patronul lui FCSB a avut cuvinte dure pentru Florinel Coman și Olimpiu Moruțan. Gigi Becali a explicat de ce își tratează starurile în această manieră.

Reclamă

„Îi mai cert eu pe Moruțan si Coman, dar ei stiu că nu îi cert din răutate, ci doar să îi motivez. Am pretenții de la ei, iar pe ei doi vreau să obtin bani mulți. Becali vinde jucători doar de la 5 milioane de euro în sus”, a mai spus Becali, pentru sursa citată.

Florinel Coman a fost căpitan și integralist împotriva Chindiei, în ultima etapă de Liga 1, dar n-a reușit nimic notabil. Nici Moruțan nu s-a remarcat înainte să fie schimbat, în minutul 79.

Gigi Becali a plătit aproape 4 milioane de euro pentru Florinel Coman și Olimpiu Moruțan. Cei doi au marcat împreună la FCSB 42 de goluri, în 212 partide. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și