Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor FCSB: „I-am trimis 1.000 de lei lunar la puşcărie! Îmi e milă de el!” + Ameninţări uluitoare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2021, 23:38 / Actualizat: 20 mai 2021, 18:00

Gigi Becali l-a făcut praf pe Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor FCSB: „I-am trimis 1.000 de lei lunar la puşcărie! Îmi e milă de el! + Ameninţări uluitoare

Gigi Becali este patronul FCSB

Hepta

Update: Gigi Becali şi-a continuat ameninţările faţă de liderul galeriei FCSB. Becali i-a spus lui Mustaţă că dacă ar fi dat un ordin, nu ar mai fi suflat, pentru că el are structuri de făcut linişte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Amenință Mustață? Păi, bă, să-ți spun ceva. Eu am luat-o cu credința, cu Hristos, dar eu și lucrurile lumești le am puse la punct. Dacă vreau eu să îl liniștesc pe Mustață, nu pot? Eu am toate structurile, la mine e totul calculat, un singur ordin dau și dispare tot de acolo. Dar eu nu mai vreau să fac așa ceva că după aia fac pușcărie eu și eu nu mai vreau asta! Atunci iau miliția! Dacă dădeam un ordin, imediat dispăreau de acolo.

Cui spargi tu capul, măi Mustață? Ai ceva la cap? Dacă dau un ordin nici nu mai sufli, mă! Dar nu mai vreau să dau ordine. Nu dorm pe ureche eu, stau cu ochii deschiși la toate. Nu numai la Biserică, și la lume! Pot să fac și singur, dar nu vreau. Pot, dar nu fac!

Am structuri de făcut liniște, înțelegi? Am bodyguarzi! Dar eu apelez numai și numai la miliție și la jandarmi”, a transmis Gigi Becali, la Pro X.

Ştirea iniţială

Reclamă

Gigi Becali, atac dur la Mustaţă. Gigi Becali a reacţionat după ce ultraşii FCSB l-au înjurat pe Marius Şumudică. Becali a cerut arestări după ce şi jucătorii au fost ameninţaţi.

Eu nu mă mai cert cu nimeni. De aia e Jandarmeria, să se autosesizeze. Arestați, gata! Ce, suntem pe câmp sau în junglă. Poți să ceri demisia, dar nu amenințări. Trebuie arestați! Am înțeles că amenință ei…jucătorii! Să facă protest, nu zic nu„, a atacat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, atac dur la Mustaţă

Gigi Becali l-a atacat dur şi pe liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustaţă.

Reclamă 4 / 0/3

Să fii pe locul 2 nu este un eșec. Dacă pentru voi este un eșec locul 2, înseamnă că pentru toate celelalte. Trimite-i pachete la pușcărie, 1000 de lei lunar la pușcărie (n.r. – despre Gheorghe Mustaţă). Dacă ar fi să îmi pun mintea cu el, vă dați seama ce se întâmplă cu el?. Poți să ceri demisii, dar degeaba.

Demisia de unde? De la Mustață de acasă? Du-te tată la CSA! Bine, nu e problema asta, poate să ceară. Pe mine mă deranjează amenințările. O simplă reclamație îl mai costă 5-6 ani de pușcărie. Stai la familia ta. Îmi e milă de el, i-am trimis bani. Dacă eu am hotărât așa, tu Mustață hotărăști. Dacă nu vă convine, duceți-vă la CSA!„, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Liderul ultraşilor a trecut la ameninţări: „Nu va sta o clipă pe bancă!”

Scandal la FCSB după ce Gigi Becali l-a pus pe Şumudică antrenor! Fanii au luat foc şi au trecut la ameninţări.

Scandal la FCSB după ce Gigi Becali l-a pus pe Şumudică antrenor! Suporterii au aflat de anunţul lui Gigi Becali, care a confirmat, în exclusivitate pentru AS.ro că „Şumi” e noul antrenor al echipei, şi au luat foc.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, atac la Gheorghe Mustaţă
  • Marius Şumudică, contestat de fanii FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și