Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Marcel Bîrsan! "Hai noroc, Bîrsaneeee! Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 21:13 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 17:06

Gigi Becali l-a făcut praf pe Marcel Bîrsan! "Hai noroc, Bîrsaneeee! Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă?"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali l-a criticat pe Marcel Bîrsan

„Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova. Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!». Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort. Jucătorii au jucat în nota lor, ce au jucat în ultima vreme. Vlad dă în minge și după îl lovește pe Koljic. Nu vezi că dă în minge?”, a spus Gigi Becali, pentru Look Plus.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Marcel Bîrsan

Singurele două victorii ale Universităţii Craiova în faţa celor de la FCSB au venit cu Bîrsan la centru. Cealaltă a avut loc pe 21 octombrie, în ziua în care Ilie Balaci a murit.

„Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto… 

Reclamă

Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «MM ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă”, a mai spus Gigi Becali.

La finalul intervenţiei în cadrul emisiunii TV, Becali a strigat: „Hai noroc, Bîrsaneeee!”. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și