Închide meniul

Gigi Becali l-a scos din prima echipă, Mihai Stoica îi dă speranţe! Vestea la care Keşeru nu se aştepta: „Nu se ştie dacă va fi rezervă! E profesionist desăvârşit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 14:44

Gigi Becali l-a scos din prima echipă, Mihai Stoica îi dă speranţe! Vestea la care Keşeru nu se aştepta: „Nu se ştie dacă va fi rezervă! E profesionist desăvârşit!

Claudiu Keşeru mai are contract până în vară cu FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Claudiu Keşeru trebuia să plece în această iarnă de la FCSB, alături de Constantin Budescu. Din cauza faptului că nu mai putea semna cu o altă echipă în acest sezon, Keşeru a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali să mai rămână până în vară. Condiţia pusă de patronul FCSB a fost una simplă: să accepte să fie rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica ăîi dă speranţe lui Keşeru, după ce l-a văzut la primele antrenamente din 2022. Managaerul general al FCSB nu exclude ipoteza ca atacantul să fie titular, deşi Becali a cerut altceva.

Mihai Stoica îi dă speranţe lui Claudiu Keşeru

Keşeru are o mică problemă de oridin fizic, dar atât. Ce a discutat patronul în media e una, noi ne facem treaba, e alta, fiecare ştie ce are de făcut. Claudiu e un profesionist desfăvârşit, are şcoala făcută în Franţa. Nici nu se ştie dacă va fi rezervă.

Adică el dacă va arăta foarte bine… să nu aveţi impresia că… să presupunem că noi jucăm pe 23. Gigi nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic, încredere are. E Keşeru mult mai bine decât ceilalţi. Jucaţi, tată, cu Keşeru. Deci nu există aşa ceva.

Că după aia se enervează după meci şi se întâmplă ce s-a întâmplat după meciul cu Sepsi… şi a avut dreptate, că ne-a măcelarit Sepsi”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali, despre Claudiu Keşeru: „Să nu îl aud că o să comenteze!”

Despărțirea de Claudiu Keșeru se va produce abia în vară, la finalul sezonului. Gigi Becali l-a „iertat” pe atacantul de 35 de ani, după ce a vrut să scape de el încă din această iarnă. Patronul vicecampioanei României anunță însă că nu se va mai lăsa înduplecat și peste șase luni.

„Da, am decis să îl oprim pe Keșeru, m-a luat că el nu are unde să mai joace și că la bulgari nu vrea să se mai întoarcă. L-am înțeles, dar el știe clar că noi vrem să jucăm cu ăștia tineri, iar Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui. Să nu îl aud că o să comenteze, că știe care este situația”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Keșeru a înscris patru goluri și a furnizat două pase decisive în 13 meciuri disputate în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB. Atacantul e cotat la 1,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica îi dă sperante lui Claudiu Keşeru
  • Cum poate ajunge atacantul titular

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și