Închide meniul

Gigi Becali, mesaj pentru autoritățile din România. Reacția dură a patronului: ”Păi noi suntem Franța?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 15:53

Gigi Becali, mesaj pentru autoritățile din România. Reacția dură a patronului: ”Păi noi suntem Franța?”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, mesaj pentru autoritățile din România. Reacția dură a patronului: ”Păi noi suntem Franța?”

"Păi noi suntem Franţa? La noi au murit în total câţi au murit în Franţa în jumătate de zi! La noi din ăştia 600, 400 nici n-au avut coronavirus! Avem şi noi informaţii cum se trec ăştia", a spus Becali, pentru Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klaus Iohannis, mesaj despre reluarea competițiilor sportive

Klaus Iohannis, președintele României, a avut o declarație referitoare la reluarea competițiilor sportive. El a sublinat că dacă se vor relua, atunci se vor desfășura fără spectatori în tribune.

”Ne vom putea întâlni maximum câte 3, nu vom putea, o bună perioadă, să ieșim la restaurant sau la mall. Nu vom putea părăsi nici localitatea, decât cu un motiv serios. La ușa instituțiilor va fi cineva care ne va măsura temepratura, să nu fim bolnavi. 

Competițiile sportive, dacă se vor relua, există o probabilitate mare să se reia fără spectatori. Lucrurile nu vor intra, din păcate, în normalitate”, a anunțat Iohannis.

Ligue 1, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Sezonul 2019/2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Edouard Philippe, prim-ministrul Franței, a făcut anunțul: ”Evenimentele sportive cu public nu se vor desfășura în Franța până în septembrie. Prin urmare, fotbalul profesionist din sezonul 2019/2020 nu va putea fi reluat.”

Reclamă

În momentul în care Ligue 1 a fost oprită în martie PSG avea un avans de 12 puncte față de Marseille, dar jurnaliștii francezi se întreabă dacă se va acorda sau nu titlul de campioană.

Cert este că parizienii vor reveni pe teren în august, atunci când vor juca în Liga Campionilor în sferturile de finală ale competiției. Totodată, Cupa Ligii Franței și Cupa Franței vor fi anulate și nu va fi desemnată o câștigătoare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Becali, mesaj pentru autoritățile din România
  • Patronul FCSB vrea ca sezonul din Liga 1 să se încheie pe teren
  • Mesajul președintelui Klaus Iohannis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și