Închide meniul

Gigi Becali negociază cu un fundaş după aducerea lui Creţu: „D-aia îl vreau. Ţi-e frică de el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 11:07

Gigi Becali negociază cu un fundaş după aducerea lui Creţu: „D-aia îl vreau. Ţi-e frică de el

Gigi Becali a tras concluziile după FC Botoşani - FCSB 0-0

Hepta

„Nu am avut extraordinari, de la Gică Popescu, Belodedici. Dă cu capul în minge…ţi-e frică? Nu vreau să fie extraordinari…ca Sergio Ramos şi să fie vândut cu 100 de milioane de euro. Petrila e bun fotbalist, are 1.60…dar dă gol cu capul împotriva lui FCSB? L-am contactat azi pe Şeroni. Dacă îl lasă liber Botoşaniul, îl iau pe Şeroni. O să rădeţi. Becali nu mai vrea să ia gol cu capul. Să nu mai vină piticul ăla… nu mai dau nume. Să vină unul de 1,60 să dea cu capul. N-o să mai poată nimeni. Nu avem fundaşi centrali extraordinari în România. E problemă peste tot, se plângea şi Dică atunci când am vorbit cu el. Măcar să dea cu capul în minge. Vin să dea cu capul la FCSB, la 1,60!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali mai negociază cu un fundaş: „D-aia îl vreau. Ţi-e frică de el”

El nu ştie, dar ce m-a încântat pe mine. Niciodată nu mi s-a întâmplat să îmi spună Hristos a înviat. Aşa a spus şi azi, cu tărie şi cu bărbăţie şi cu atitudine. Chiar dacă sunt unii care cred, nu o spun. Bravo lui. Ştiţi că Todoran era în biserică şi l-am pus antrenor.

Eu aşa lucrez. Poate nu era mai bine să câştigăm campionatul pentru că poate nu eram pregătiţi. Cupa Campionilor să ia Alexandru, nume puternic, război. Acum 6-7 ani l-am văzut eu la Iaşi şi nu l-am văzut mare mingicar. L-am văzut că dă cu capul şi am vrut să-l iau. Pe Burcă la fel, dădea cu capul şi am vrut să-l iau, dar nu au vrut alţii. (n.r. – Mihai Stoica). D-aia îl vreau şi pe Şeroni, ţi-e frică de el când ajungi în careu. Dă cu capul”, a spus Becali.

Valeriu Iftime l-a oferit în vara lui 2020 pe Alin Şeroni la FCSB

În perioada în care negocia pentru Andrei Chindriş, Valeriu Iftime i-a propus, în 2020, lui Gigi Becali să îl ia gratis pe Alin Şeroni.

„De asta în săptămâna Paştelui domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriş. Mirosea că o să rămână fără niciun fundaş central. Dar e liber Şeroni. I-l dau mâine pe Şeroni dacă vrea”, spunea atunci Gigi Becali, la telekomsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunță hegemonia FCSB

Alexandru Crețu, Florin Ștefan, Eduard Florescu, Virgil Ghiță sau Alin Șeroni sunt jucători care ar putea ajunge la echipa lui Todoran. Gigi Becali anunță hegemonia FCSB bazându-se pe faptul că Moruțan, Olaru, Coman sau Tavi Popescu vor fi de neoprit.

”O să aduc patru sau cinci jucători cu experiență, pentru a lua titlul. Nici nu concep să nu iau titlul la anul. La anul va fi altceva. Poate e mai bine așa, poate vindeam jucătorii, așa nu-i mai vând. Vom defila în campionat la anul.

Moruțan, Olaru, Tavi Popescu, Coman, vine și el. Cine crezi tu că-i mai poate opri pe ăștia la anul? O să mai iau și un atacant. Cine o să-i mai oprească pe ăștia?”, a anunțat Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și