Închide meniul

Gigi Becali nici nu a știut unde îl transferă! Dragoș Nedelcu a ajuns în Germania, deși patronul a spus că l-a dat în Cipru

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 20:40

Gigi Becali nici nu a știut unde îl transferă! Dragoș Nedelcu a ajuns în Germania, deși patronul a spus că l-a dat în Cipru

Gigi Becali nu a știut unde îl transferă pe Nedelcu

Hepta

Federația Română de Fotbal a fost cea care a lămurit situația transferului lui Dragoș Nedelcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becal nici nu a știut unde îl transferă pe Dragoș Nedelcu

„Dragoș Nedelcu, jucătorul FCSB, va îmbrăca tricoul echipei germane Fortuna Dusseldorf, iar aceasta nu îi mai permite participarea la Jocurile Olimpice. În aceste condiții, Dragoș a trebuit să părăsească astăzi cantonamentul de la Mogoșoaia și se va alătura programului noii sale echipe.

Ne pare rău că pierdem un jucător, dar îi urăm mult succes lui Dragoș Nedelcu în noua provocare și sperăm că prin evoluțiile sale la noul club va reveni la echipa națională de seniori!”, a transmis FRF, într-un comunicat oficial.

Anunțul FRF vine la numai o zi după ce Gigi Becali declara, cu tărie, că Nedelcu va ajunge la o echipă din Cipru. Mai mult, latifundiarul din Pipera credea că fotbalistul va merge și la Tokyo. Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat.

„L-am împrumtat în Cipru. L-am înțeles pe băiat. Deși am zis că nu vreau să dau drumul ăstora mai importanți din echipă, am făcut o excepție pentru Nedelcu. O să aflați cât de curând toate detaliile transferului, dar el oricum o să se ducă cu Mirel și la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport, pe 7 iulie.

Reclamă

Dragoș Nedelcu nu este favoritul lui Gigi Becali

Gigi Becali a plătit 2,13 milioane de euro ca să-l aducă pe Nedelcu de la Viitorul, în 2017. Patronul lui FCSB a crezut la acea vreme că a dat marea lovitură și visa să-l vândă pe fotbalistul crescut de Hagi pe zeci de milioane de euro.

Nimic nu a funcționat însă conform planului lui Becali. Nedelcu a ratat un total de 307 zile și 49 de meciuri din cauza accidentărilor, de când a venit la FCSB.

Becali și-a dat seama repede că nu poate să-și scoată banii investiți în Nedelcu și i-a acordat din ce în ce mai puține minute. Mijlocașul defensiv a fost mai mereu ținta criticilor patronului.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia, care nenea Nedelcu el crede că suntem la teatru… bă, aici e fotbal. Dacă nu făcea, putea să fie meci egal. Eu, când mă întrebați, îmi spun părerea de moment. E posibil să mă înșel”, declara Gigi Becali după un meci FCSB – Universitatea Craiova 0-1, în finalul sezonului trecut.

Recomandări
  • Gigi Becali nu a știut unde îl trimite pe Nedelcu
  • Fotbalistul a ajuns la altă echipă decât cea anunțată de Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și