Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre revenirea lui Neubert la FCSB: "Reghe îl ceartă pe la spate că de ce vrea să vină la noi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 10:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Gigi Becali, noi detalii despre revenirea lui Neubert la FCSB: "Reghe îl ceartă pe la spate că de ce vrea să vină la noi"

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gigi Becali, noi detalii despre revenirea lui Neubert la FCSB

Totuşi, deşi a susţinut că Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acordul pentru ca preparatorul fizic să revină la FCSB, Becali spune că lucrurile nu stau chiar aşa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu îl doresc foarte mult pe Neubert la noi, dar să vedem dacă pot să îl și aduc. V-am spus că sunt gata să îi dau și 10.000 pe lună și nu stau să îl întreb pe Vintilă de treaba asta. Am mari probleme cu accidentările și sunt supărat din cauza acestui lucru.

Neubert lucrează acum cu Reghe, dar deși Reghe a zis pe față că îl lasă să vină la noi, totuși pe la spate îl ceartă că de ce vrea să vină la noi. Așa am auzit.  Hai că nu vreau să zic mai multe că nu are rost să dezvoltăm subiectul ăsta”, a spus Becali pentru Prosport.

Thomas Neubert poate reveni la FCSB

Thomas Neubert a venit la Steaua împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012. Cei doi au reușit împreună să câștige două titluri consecutive. Germanul a adus în Liga 1 noi metode de pregătire prin care i-a pus la punct, din punct de vedere fizic, pe jucătorii roș-albaștrilor.

După doi ani la Steaua, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, unde i-au pregătit pentru o scurtă perioadă pe cei de la Al Hilal. După aventura din Arabia, cei doi i-au pregătit pentru câteva luni pe bulgarii de la Litex Lovech. Neubert a revenit la echipă în decembrie 2015, odată cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat în Bulgaria, la CSKA Sofia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și