Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Florinel Coman! ”Nu pot să scad, că mă fac de râs”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2020, 8:29

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Florinel Coman! ”Nu pot să scad, că mă fac de râs”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

”Nu au înaintat discuțiile. Am cerut 10 milioane de euro și 20%. Oferta e din Europa. Ei au oferit 8 milioane, eu vreau 10. Nu pot să scad că mă fac de râs, chiar dacă e criză”, a spus Becali, la Pro X.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, oferte de la Roma și Fiorentina

Presa din Italia a anunțat, miercuri, că atacantul cotat la 5.4 milioane de euro are oferte de la Roma și Fiorentina. Romario Benzar îl așteaptă în Serie A.

"Vorbesc zilnic cu el și m-aș bucura să plece undeva în Europa. La ce calități are, sigur poate face față în campionatele mari și m-aș bucura să prindă un transfer în Europa. Acum, el știe ce e mai bine pentru el și dacă va fi să plece în America, cu siguranță îi va fi foarte bine și acolo", a spus Romario Benzar, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Coman a avut ofertă și de la Orlando City. Ioan Becali a dezvăluit că americanii au venit în România pentru a discuta cu jucătorul și s-ar fi înțeles și la salariu. Totul este în aer acum, pentru că Becali a cerut 9 milioane de euro pe 60% din drepturile jucătorului. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și