Închide meniul

„Gigi Becali nu a minţit niciodată!” Transformarea radicală a patronului FCSB, după ce l-a pus antrenor pe Edi Iordănescu: „S-a schimbat, sunt convins că nu se va implica!”

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2021, 11:20

Reclamă
„Gigi Becali nu a minţit niciodată! Transformarea radicală a patronului FCSB, după ce l-a pus antrenor pe Edi Iordănescu: „S-a schimbat, sunt convins că nu se va implica!

Gigi Becali are o avere uriașă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Victor Becali spune că Gigi Becali se va ţine de cuvânt şi nu se va mai implica la echipă. Patronul FCSB a promis că nu va mai face schimbări la echipă şi nici nu se va mai băga nici măcar la transferuri. I-a dat putere totală lui Edi Iordănescu care, în acest moment, decide tot la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a minţit niciodată, şi-a sumat tot, nu am zis că făcea bine, dar dacă a renunţat, înseamnă că a recunoscut. A zis ‘se ocupă Edi’. Sunt convins că nu se va implica, dar acum vă întreb eu pe dumneavoastră: dacă echipa asta merge, de ce s-ar băga? S-a schimbat, mai face ce făcea înainte la televizor? S-a schimbat si în privinţa fotbalului”, a declarat Victor Becali pentru telekomsport.ro.

Gigi Becali se ține de cuvânt și nu se bagă peste Edi Iordănescu

Iordănescu jr. a pus și mai multe clauze prin care patronul FCSB va fi obligat să-i plătească despăgubiri uriașe în cazul în care nu se va ține de cuvânt. Becali susține că se va ține de cuvânt și își va respecta promisiunile.

Nu mai știu nimic. Nu mă interesează nimic. Nu mă mai întrebați, nu vă mai cunosc. Nu mai știu nimic de fotbal. Nu mă mai interesează. Nu vreau să mai vorbesc de fotbal”, a fost reacția lui Gigi Becali, pentru AS.ro, când a fost întrebat despre transferul lui Budescu la FCSB.

Atitudinea lui Gigi Becali l-a surprins şi pe Anghel Iordănescu

Schimbarea radicală a lui Gigi Becali l-a impresionat şi pe tatăl lui Edi Iordănescu. Anghel Iordănescu  nu se aştepta ca patronul FCSB să îşi respecte promisiunile din contractul cu Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă

Este foarte greu să vorbesc despre FCSB, pentru că am și eu interdicție, nu prin contract, prin consesn, să vorbesc. Din punctul meu de vedere, nu mă așteptam ca Gigi Becali să își respecte promisiunile legate de contract. Văd că le respectă și asta mă bucură”, a spus Anghel Iordănescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și