Închide meniul

Gigi Becali nu mai face niciun transfer la FCSB! „Dacă ne jucăm, ajungem în faliment!” Jucătorii care nu vor ieși niciodată din primul „11”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 16:47 / Actualizat: 10 aprilie 2023, 20:56

Gigi Becali nu mai face niciun transfer la FCSB! „Dacă ne jucăm, ajungem în faliment! Jucătorii care nu vor ieși niciodată din primul „11

Gigi Becali și-a schimbat strategia la FCSB

Profimedia

Gigi Becali nu mai face niciun transfer la FCSB! Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a anunțat că nu mai e dispus să investească bani în transferuri la echipa lui. Latifundiarul din Pipera nu vrea să riște să ajungă cu clubul în faliment, astfel că s-a hotărât să meargă doar pe mâna jucătorilor pe care deja îi are în echipă. Florin Tănase, Octavian Popescu și Florinel Coman sunt de neînlocuit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu mai face niciun transfer la FCSB

„Dacă ne jucăm cu banii ajungem în faliment. Profesioniştii îşi iau banii şi se duc acasă şi noi ajungem în insolvenţă şi faliment. Dacă cineva garantează titulul, da, dar eu nu sunt dispus să risc.

Iei trei jucători cu 10 milioane şi iei titlul. Eu vreau garanţii, nu o şansă în plus. Nu mai am încredere în garanţii. Las lucrurile aşa cum sunt. Vreau să mă acopăr. Să zicem că aduc doi jucători. Pe Olaru nu poţi să-l scoţi din echipă şi nici pe Tănase. Aş aduce jucători, dar cine îi poate înlocui pe ei doi din România?

Nimeni nu îi poate înlocui pe ei doi în România. Pe Şut vreau să iau bani pe el. Am putea lua un închizător. Pe Tavi Popescu nu pot să nu-l scot, trebuie să joace meci de meci. Pe Florinel Coman, Ianis Stoica şi Cordea nu poţi să îi scoţi. Eu fac aşa cum ştiu şi nu am intrat în faliment„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Înainte de reluarea campionatului, FCSB se regăsește pe locul secund în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului CFR Cluj. Primul meci pentru echipa lui Toni Petrea va fi chiar împotriva rivalilor din Gruia, pe 23 ianuarie.

Reclamă
Citește și:

Helmut Duckadam îi spune lui Gigi Becali să îşi ia gândul de la titlu

Helmut Duckadam a analizat lupta la titlu din Liga 1 şi nu îi dă nicio şansă FCSB-ului. Fostul preşedinte de imagine al echipei lui Gigi Becali este de părere că CFR Cluj va cuceri al cincilea titlu consecutiv.

„Eu nu cred că CFR-ul, cu Dan Petrescu, va face mulţi paşi greşiţi. Poate chiar să-şi permită câţiva paşi greşiţi. Nu cred că FCSB-ul poate să reducă foarte mult până în play-off această diferenţă de puncte. Sper să nu fie şi mai mare”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și