Închide meniul

Gigi Becali nu preia modelul lui Berlusconi. "Mai bine mă împuşti decât să îmi pun păr. Nu îmi fac operaţii estetice!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 8:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Gigi Becali nu preia modelul lui Berlusconi. "Mai bine mă împuşti decât să îmi pun păr. Nu îmi fac operaţii estetice!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali aduce un junior de la Dinamo

Becali a surprins atunci când a fost comparat cu fostul premier al Italiei. Reacţia lui a fost vehementă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi ia pe fugă pe esteticieni

"Nu mai am 42 de ani, am 62 de ani, s-a dus puterea. Nu mai am putere de risc. Inima nu mai poate risca. Inima la 62 de ani nu mai are aceeaşi bătaie. La 82 de ani, cine ştie pe unde o să fiu atunci?

Ce, eu sunt Berlusconi? El, Berlusconi, are alte concepţii şi despre viaţă. Eu admir vitalitatea lui, dar el are alte principii de viaţă, el îşi pune păr în cap, plantează păr, îşi face operaţii estetice.

Mie, dacă imi spui acum: 'Fă-ţi operaţie estetică că te împuşc!' Împuşcă-mă, dar operaţie estetică eu nu îmi fac, las faţa mea cum Dumnezeu mi-a dat-o. Sau să mă pui acum să pun păr în cap. Băi, poţi să mă împuşti, dar păr în cap eu nu pun.

Eu nu sunt Berlusconi ca să-mi pun păr în cap şi operaţii pe faţă. Că n-am nevoie de ele. El are altă mentalitate de viaţă, de aia are şi pasiune de fotbal, pentru că are idee de sine, slavă deşartă", a declarat Becali, la PRO X.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și