Închide meniul

Gigi Becali nu se lasă! ”Am pierdut la TAS, acum mergem mai departe, în România. Nu mă interesează 5.000 de euro”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2020, 5:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Gigi Becali nu se lasă! ”Am pierdut la TAS, acum mergem mai departe, în România. Nu mă interesează 5.000 de euro”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali nu renunță la procesul cu FRF

"Am pierdut la TAS cu fotbalul feminin, acum mergem mai departe, în <<civil>>, în tribunalul din România. Ne luptăm până la final pentru dreptate. Dacă nu primim răspuns favorabil, înseamnă că nu avem dreptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Noi funcționăm în România drept societăți comerciale

Noi funcționăm în România drept societăți comerciale. Nu poți să mă obligi să fac fotbal feminin, sunt societate comercială, nu poți să-mi impui pe ce să cheltui banii mei. Vedem ce zice judecătorul.

Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și am făcut echipă. Numai că pe mine nu mă interesează 5.000 de euro, eu lupt pentru principii. Eu iubesc foarte mult femeile", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Becali vrea să bage doar 10.000 de euro pe an în fotbalul feminin

Finanţatorul FCSB nu este dispus să bage foarte mulţi bani în fotbalul feminin. Doar zece mii de euro pe an vrea să dea Becali la echipa de fete.

"Ele nici firimiturile de la masa bogaţilor nu le culeg. Ele vin şi joacă de plăcere. Eu cred în fetele astea, mai tare ca-n orice! Cred că în câţiva ani vor umple stadioanele în România. Ele, deja se bat de la egal la egal cu băieţii", susţine Ion Bărbăcioiu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și