Închide meniul

„Gigi Becali nu se poate abține!”. Fanii lui FCSB, mesaj pentru patron după anunțul că Edi Iordănescu ar putea pleca de la echipă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2021, 23:36

„Gigi Becali nu se poate abține!. Fanii lui FCSB, mesaj pentru patron după anunțul că Edi Iordănescu ar putea pleca de la echipă

Ultrașii de la FCSB râd de CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Liderul Peluzei Nord a anunțat că își dorește cu orice preț ca Edi să rămână. Mai mult, așteaptă ca Gigi Becali să se țină de cuvânt și să se retragă din viața publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui FCSB, mesaj de susținere pentru Edi Iordănescu

Nici nu vreau să îmi închipui așa ceva. Edi este un om cerebral și știe că se mai întâmplă și lucrurile astea, dar noi îl susținem din toate punctele de vedere, suntem alături de el, suntem alături de echipă. Restul mai puțin ne interesează.

Am văzut și noi comentariile patronului. Nu se poate abține, mai scapă câte una d-asta că na… presa să mai aibă subiect. Dar noi sperăm ca lucrurile să meargă bine și Edi să continue ce are de continuat și să mergem mai departe.

Nu cred că va mai continua. Astea au fost niște lucruri care au venit după o perioadă de stand-by. Sperăm să o facă în continuare (n.r. să stea în afara vieții publice) și să îi lase pe Edi și pe Meme să își facă treaba acolo, pentru că acum suntem și într-o situație urâtă cu jucătorii.

Sperăm ca jucătorii să treacă prin această pandemie cu bine și sperăm să avem echipă completă, ceea ce nu cred nici eu, sau măcar să avem jucători disponibili. E cam greu, dar poate reușesc să amâne meciul din această etapă, să avem și noi măcar patru rezerve pe bancă”, a spus Gheorghe Mustață pentru prosport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Are o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot. Este dispus să profite de această clauză pe care o are în contract.

Gigi Becali, primele reproșuri din mandatul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali tocmai a recunoscut că i-a transmis lui Edi Iordănescu că nu este mulțimit de maniera de joc în care se exprimă echipa.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali la realitateasportivă.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și